Ahojte mamičky, rada by som sa opýtala, či sa tu nájde mamička, ktorej chodí dieťa/deti na základnú školu na Vrútocku. Chcela by som vedieť, či ste s ňou spokojné. Videla som tu starší príspevok, ale rada by som vedela aj novšie skúsenosti. Ďakujem.
@tana1200 Ja mam na 1.stupni dve deti a som spokojna. Skolu mame v pesej dostupnosti co je pre mna dolezite. Skolske ihrisko je velke a preliezky mojim detom nechybaju. Chlapci hraju futbal a dievcata "kralu kralu daj vojacku" a ine🤣 Aj tak najviac zalezi aku schytaju tr.ucitelku/ucitela. A maju noveho mladeho akcneho riaditela.
Chodil Som Do tejto Školi Nič Ma Nenaučila A Ešte mi aj Deti Kazali Dať preč Mali Je 5 Ročniku A Nema Zaklady Angličtini Mala Tiež Učitelky sama Intriga Ani Tie Sa Nemusia Tento Rok Ich Udavam Pred Komisiu plno Rodičov Z Trnavki Dalo Deti Preč A Konečne Su Spokojni . Ešte Sa Stretneme Na Komisi
@tana1200 Ahoj moja dcera je prvacka. Za ten cas moc neviem posudit ... ale vidim iste nedostatky ako napriklad nemaju ziadne ihrisko (byvaju vonku, ale preliezky vobec ziadne - skola zeleznicna ma napriklad brut velke ihrisko kde su deti pocas druziny), nemaju vlastnu jedalen ... ale pani ucitelka je naozaj super a vies namotivovat deti 🙂