Mate skusenosti s touto domskolackou skupinou? Prosim info. Dakujem.
@basulik zatial nie, pretoze ked som s nimi volala, nevedeli, ci otvoria predskolsku pripravu. A ked koncom augusta napisali, ze otvoria, ak mam zaujem, uz bol syn zapisany do predskolskej inde. Tak som to nemenila. Ked som im volala v septembri, ake su sance do 1.triedy, kedze syn musi byt integrovany, povedali, nech sa informujem v oktobri. Viac info nemam.
@miriamxx1 dobrý deň, v kontakte sme už potom neboli, pretože ešte na jeseň nám dali vedieť, že už majú potenciálne naplnené kvóty pre deti so špeciálnymi potrebami vyhľadom na zloženie ich predškolskej triedy. ale asi ma to ani nemrzi. syn chodí teraz do auti triedy v normo škole a je nesmierne spokojný.
prokofievova v petrzalke. maju prakticky len 3 podmienky: potvrdena dg. od pedopsychiatra, verbalny a normointelekt. trvaly pobyt ani nic ine nezalezi. oni si potom volaju na pohovor rodicov a nasledne aj dieta. a tak sa rozhoduju, koho vezmu a koho nie. nasich bolo v rocniku teraz 8, ale ze kvoli nariadeniu, ze mozu byt max 6 ich rozdelili na 2 triedy po 4 deti. v kazdej triede je okrem ucitela aj asistent, a k dispo je v skole aj psycholog a speci pedagog. nas chodi do skoly nadseny.
@luna11 podarilo sa Vam nieco zistit, alebo boli ste tam na pohovor? maju este par miest v pripravke, tak zvazujem moznosti. len nikde nic o nich neviem poriadne najst.