Základná škola Libellus - skúsenosti

luna11
22. feb 2021

Mate skusenosti s touto domskolackou skupinou? Prosim info. Dakujem.

ria_ba
20. apr 2021

@luna11 podarilo sa Vam nieco zistit, alebo boli ste tam na pohovor? maju este par miest v pripravke, tak zvazujem moznosti. len nikde nic o nich neviem poriadne najst.

basulik
20. sep 2021

@ria_ba tiez by ma zaujimalo par info o tejto skole a skolke 🙂 Povodne som myslela, ze maju len zakladku, nedavno som sa dozvedela, ze aj pripravku. Vy ste tam nakoniec isli?

ria_ba
20. sep 2021

@basulik zatial nie, pretoze ked som s nimi volala, nevedeli, ci otvoria predskolsku pripravu. A ked koncom augusta napisali, ze otvoria, ak mam zaujem, uz bol syn zapisany do predskolskej inde. Tak som to nemenila. Ked som im volala v septembri, ake su sance do 1.triedy, kedze syn musi byt integrovany, povedali, nech sa informujem v oktobri. Viac info nemam.

basulik
21. sep 2021

@ria_ba ďakujem za info. Nakoniec sa tam idem zajtra pozrieť. Tak uvidíme 🙂

ria_ba
23. sep 2021

@basulik ako bolo? Ak mas blizsie info k skole, mozem poprosit aj ked do spravy? Neverim sice, ze nas vezmu ale tak..

julka1921
16. dec 2022

@luna11 dozvedeli ste niečo o škole?

luna11
autor
16. dec 2022

@julka1921 mne tam uz chodia dve deti🙂 pokojne sa pytajte v ss

natashkaa
22. jan 2023

@luna11 píšem správu

natashkaa
22. jan 2023

@luna11 nedá sa mi napísať Ss. Ako ste tam spokojní ?

miriamxx1
30. jan 2023

@ria_ba Dobry den, boli ste v kontakte este so skolou Libellus prosim Vas? Ci ste umiestnili dietatko v
inej skole? Pytam sa hlavne kvoli integracii, ake su tam pomery.

ria_ba
30. jan 2023

@miriamxx1 dobrý deň, v kontakte sme už potom neboli, pretože ešte na jeseň nám dali vedieť, že už majú potenciálne naplnené kvóty pre deti so špeciálnymi potrebami vyhľadom na zloženie ich predškolskej triedy. ale asi ma to ani nemrzi. syn chodí teraz do auti triedy v normo škole a je nesmierne spokojný.

miriamxx1
30. jan 2023

@ria_ba Dakujem Vam za rychlu odpoved. Kde je prosim Vas taka skola, ktora ma aj speci triedu pre autistov?

ria_ba
31. jan 2023

prokofievova v petrzalke. maju prakticky len 3 podmienky: potvrdena dg. od pedopsychiatra, verbalny a normointelekt. trvaly pobyt ani nic ine nezalezi. oni si potom volaju na pohovor rodicov a nasledne aj dieta. a tak sa rozhoduju, koho vezmu a koho nie. nasich bolo v rocniku teraz 8, ale ze kvoli nariadeniu, ze mozu byt max 6 ich rozdelili na 2 triedy po 4 deti. v kazdej triede je okrem ucitela aj asistent, a k dispo je v skole aj psycholog a speci pedagog. nas chodi do skoly nadseny.