Prosím oplatí sa tam ísť aj s 2,5 ročnou ? A neviete prosím do kedy to tam bude otvorené ? Lebo nie sme s BA a teraz v decembri ani prvá polka januára nemáme tam kedy ísť
Oplati. Je tam toho dost pre male deticky, aj trochu vacsie.
Kamaratka pocula v radiu ze do februara
@zuzanka.zuzu Ja ešte stále váham lebo veľmi sa mi to páči ale okrem 2,5 ročnej máme doma ešte aj 4 mesačnú tak neviem či s kočíkom sa tam bude dať chodiť ....a nevieš do kedy tam majú byť ? ..inak na Šmolkov.ame chceli ísť ale nevládala som s tým bruchom posledné mesiace vôbec chodiť 😃
jasneee boli aj s kočíkmi. asi ako na vianočných trhoch, k tomu by som to prirovnala. tiež tam nejdeš cielene s kočíkom, ale keď musíš, tak ideš a bábo spí 😉
Sú do 2.3.25 Ak sa nemýlim 🙂 a s kočíkom úplne v pohode, sú tam normálne chodníky.
Odporúčam vziať aj kamosku k malej, aby mala ísť s kým na kolotoče 🙂
ale určite nie sama!!! ber aj otca alebo babku, niekoho kto pôjde na tie atrakcie s dcérou alebo kto postráži kočík 😉
Aj kustik starsie deti sa tam pohraju?
Sama isto nechod s 2 detmi :D a je to tam super, nasej sa velmi pacilo (vo feb. bude mat 3r)
Bude to urcite do polky februara...a oplati sa ist, my sme boli s 4r synom a 13m dcerkou v kociku...obom sa tam velmi pacilo 🙂
oplatí, je tam super. lepšie a väčšie než Šmolkovia čo mali v lete, my sem pôjdeme ešte raz (už sme boli)