Winter Wonderland

10. nov 2024

Bol tam niekto pacilo sa vam? Kedy je lepsie ist?

mojemenonikto
10. nov 2024

Boli sme akurát na dušičky, 1. novembra. Mysleli sme si, že bude menej ľudí, aj tak bolo dosť. Odporúčam prikúpiť si VIP lístok, alebo sa pripravte na čakanie aj 20min a viac pri každej z atrakcií. Myslím si však, že v prvej polovici januára môže byť menej ľudí kvôli dovolenkám a tak. Ale môžem sa mýliť 😁

janai1
10. nov 2024

Ak myslíš winter wonderland v BA tak oplatí. Je to pekne ale my sme to prešli za 40 minút. Neviem aké čakanie 20 minút 😳. Boli sme vo štvrtok ale teda. A určite ísť po zotmení

klara351
10. nov 2024

My sme boli v piatok, prisli sme este pred zotmenim, okolo stvrtej. Boli sme na dvoch kolotococh, necakali sme vobec. Ludia zacali chodit az po zotmeni, potom som videla aj rady. Ale cely areal sme presli asi za pol hodinku, vsetko bolo za potom, ja som bola sklamana. Jedina vec, pri ktorej sme sa s dcerou pristavili, bol klavir, kde si ho par krat prebehla. Inak sme to presli dvakrat a za hodinu a pol sme sli domov. Uvitala by som viac interaktivnych stanivist. Povodne som premyslala, ze pojdeme znova a kupim VIP listky, ale podla mna to za to nestoji. Ak sa chcete povozit, chodte cez tyzden pred zotmenim a po zotmenim pozrite zvysok.

mojemenonikto
10. nov 2024

No, my sme čakali 😁 Ale je možné, že sa dá vystíhnúť aj obdobie, kedy to nie je také hrozné a nečaká sa tak dlho. Ja by som sa orientoval podľa zaplnenosti parkoviska, ktoré je cez cestu 😁 Keď sme išli my, tak bolo celkom plné. Inak, odporúčam, samozrejme ísť až po zotmení.

ibajaanikiny
10. nov 2024

My sme sa tam vcera ani nedostali,rady aut a uplne nemozne najst parking hoci aj po okoli. Rady boli aj pred vstupom,podla mna 15-20 minut sa urcite cakalo. Chystam sa teda cez tyzden radsej