Nebola som vo wellness 4 roky je toto dobrá cena?prípadne odporucte môže byť aj blízke Maďarsko, Rakúsko 100 od Ba
Zion spa v River parku, aj St. Martins je fajn ak sa priplatí balíček, skvelý je Maximus Resort pri Brne, je to trochu viac ako 100 km, ale je to ozaj skvelé miesto.
@melanta za mna maximus 0 bodov. Boli sme tam celkovo dvakrát v rôznych časoch od seba, neskutočne preplnené, čakanie pred vstupom rad až ktovie kde, hodinu sme tam čakali kým sme vstúpili, potom milión ľudí v celom tom wellnesse a nehovorím o nudistoch… otras. To iste aj na druhý krát čo sme si hovorili že dáme tomu šancu a boli sme v Brne na otočku tak sme chceli že si dáme wellness už keď sme tam, to iste… otras neodporúčam
@gabika0825 tak to som prekvapená, my sme boli viac krát, vždy sme aj spali a vždy úplná pohoda, žiadna plnka, to čo píšeš som tam za vyše 10 návštev nezažila ani raz. Vždy sme boli mimo víkendu. A nudistov neviem akých myslíš. Ale nudizmus je vo wellnessoch bežná záležitosť, veľa wellnessov má celé zóny bezplavkové.
@melanta My sme boli raz cez víkend, to bolo čo sme tam prišli, druhýkrát sme to vzdali a to bolo cez týždeň…
@gabika0825 tak mali ste smolu, my sme tam boli ozaj veľa krát a toto som teda nezažila nikdy. Brat so švagrinou tiež chodia pravidelne a pochvaľujú si.
@gabika0825 ale samozrejme chápem. Aj ja keď mám niekde raz zlú skúsenosť, tak viac krát neskúšam.
Zochova chata, welnes len pre ubytovanych a luxusne izby moderne v novej casti a v druhej casti iny dreveny styl izieb, tiez nove. Jedlo TOP
odporúčam st. Martins v Rakúsku... v cene základného vstupného máš bazény, môžeš si priplatiť za vstup do sáun a za masáže