Wellness pri Bratislave

31. jan 2023

Nebola som vo wellness 4 roky je toto dobrá cena?prípadne odporucte môže byť aj blízke Maďarsko, Rakúsko 100 od Ba

janocka
31. jan 2023

odporúčam st. Martins v Rakúsku... v cene základného vstupného máš bazény, môžeš si priplatiť za vstup do sáun a za masáže

melanta
31. jan 2023

Zion spa v River parku, aj St. Martins je fajn ak sa priplatí balíček, skvelý je Maximus Resort pri Brne, je to trochu viac ako 100 km, ale je to ozaj skvelé miesto.

gabika0825
31. jan 2023

@melanta za mna maximus 0 bodov. Boli sme tam celkovo dvakrát v rôznych časoch od seba, neskutočne preplnené, čakanie pred vstupom rad až ktovie kde, hodinu sme tam čakali kým sme vstúpili, potom milión ľudí v celom tom wellnesse a nehovorím o nudistoch… otras. To iste aj na druhý krát čo sme si hovorili že dáme tomu šancu a boli sme v Brne na otočku tak sme chceli že si dáme wellness už keď sme tam, to iste… otras neodporúčam

melanta
31. jan 2023

@gabika0825 tak to som prekvapená, my sme boli viac krát, vždy sme aj spali a vždy úplná pohoda, žiadna plnka, to čo píšeš som tam za vyše 10 návštev nezažila ani raz. Vždy sme boli mimo víkendu. A nudistov neviem akých myslíš. Ale nudizmus je vo wellnessoch bežná záležitosť, veľa wellnessov má celé zóny bezplavkové.

gabika0825
31. jan 2023

@melanta My sme boli raz cez víkend, to bolo čo sme tam prišli, druhýkrát sme to vzdali a to bolo cez týždeň…

melanta
31. jan 2023

@gabika0825 tak mali ste smolu, my sme tam boli ozaj veľa krát a toto som teda nezažila nikdy. Brat so švagrinou tiež chodia pravidelne a pochvaľujú si.

melanta
31. jan 2023

@gabika0825 ale samozrejme chápem. Aj ja keď mám niekde raz zlú skúsenosť, tak viac krát neskúšam.

mk1111111111
31. jan 2023

Zochova chata, welnes len pre ubytovanych a luxusne izby moderne v novej casti a v druhej casti iny dreveny styl izieb, tiez nove. Jedlo TOP