Dobrý deň, mám zrejme nefunkčný zlcnik a je nutné ísť na operáciu. Viete mi prosím odporučiť, kde v BA ci okolí? Kľudne i súkromné platene - ak by tam bola možnosť samostatnej izby za priplatok, tak ešte lepšie. Dakujem vopred za rady.
@kiirkee podla mna ked opeeuju zlcnik clovek musi byt aspon.min 3dni od operacii v nemocnici na pozorovani a taktiez zavedu aj dren ci ako sa to vola odkial vychadza ten nadbytok mna operobvali v utorok a vo stvrtok vecer mi to dali dole..a v piatok pustali..neviem asi som stara skola*(mam 29)ale urcite by som sa dala operovat len tam kde ma nechaju par dni pre mozne vnizknute komplikacie
Ja som bola sice dva roky dozadu na vyoperovani zlncnika...vo stvrtok som nastupila, piatok ma laparoskopicky robil primal škubla v ruzinove a v sobotu ma prepustili. A musim primara vychvalit,ze si ma zobral pod svoje kridla..povedal mi ze som prisla za 5 dvanast,.mala som akutny zapal...zlcnik plny kamenov,nastastie len laparoskopicky inak pri takom zapale robia normalnu operaciu...odvovodnil to tym,ze ked som mlada nechcel mi tam.nechat velku jazvu i ked to bol boj vyberat 😃
@kiirkee ahoj mne operovalimin rok na antolskej a uplne uxasne..neviem ako je to terasci operuju neakutne stavy..ja by som si nedala operovat zlcnik do jednodnovej chirirgii nikdy