Ahojte,
Chcem sa opýtať, s kým ste mali dobrú skúsenosť pri vyberaní znamienok? Mám odporúčanie na excíziu 5ks a väčšina zrejme chirurgicky, ale to ešte neviem.
Vedeli by ste prosím odporučiť kožného v Bratislave, ktorý aj urobí prehliadku detailne, posúdi vhodné spôsoby vybratia a aj niekoho, kto robí priamo vybratie chirurgicky? Ideálne s následnou histológiou.
Čo som pozerala, tak sumy nereálne pre matku na materskej. Vedeli by ste poradiť niekoho spoľahlivého a dobrého odborníka, ktorý sa aj dá zaplatiť?
Veľmi pekne ďakujem
@sunny_g na samotný výber MUDr Allen dimov na záhradníckej. Ceny relatívne ok
@zmrzlinka2021 no pozerala som cenník materské znamienko ma tvári 100€ na tele 90€ keď ich mám 5 tak sa nedoplatím
ano treba vymenny listok, len rataj s tym, ze momentalne su terminy na vybratie tak na august v ruzinove
@sunny_g to aj mna zaujima
@sunny_g
@majkabambulik lebo to bolo s odstupom času a tvar som chcela nech mi to pekne spravia.Na ruke a bruchu som si dala v poliklinike to má svrbelo a mala som termín do týždňa.Na plastickej by mi to tiež spravili, ale hovorím nemala som čas
@luccija mozem ta poprosit o foto miesta po vybrati znamienka ako ti to spravili na tvari prosim?
@majkabambulik nič nie je vidieť mám to robené pred 3 r bolo to znamienko hneď vedľa nosa v nosovoustnej vraske práve toho som sa bála, že ak mi spravia jazvu či niečo zle, keď sa budem usmievať bude tá vráskam preseknuta neviem to opísat...
@zuzkagg mozem sa spytat u akeho doktora/doktorky ste boli na mytnej a bolo to bez doplatku . pozerala som tam doktorov a cennik a asi nikto nema uvedene ze ak mam vymenny listok tak je to bez doplatku . tak by som Vas poprosila o meno ze by som si tam zavolala ohladom odstranenia znamienok . Dakujem
@janabordacova lekárka u ktorej som bola tam už nerobi, ale naozaj som nič neplatila, len tuším 20€ za termín na vybratie a potom za kontrolu
@sunny_g ja som bola so znamienkom v ambulancii plastickej chirurgie v UNB Ruzinov. Bez doplatku a s histologiou. Ak uz mas vymenny listok, mozes ist rovno tam (neobjednava sa), kde to pozrie lekar a da termin na vybratie. Vyberaju to na malych operacnych salach v budove nemocnicnej polikliniky, takze je to trochu zdlhave behanie hore dole. S vysledkom aj pristupom som ale spokojna.