Kde prosím vás ešte vyberajú nosné mandle deťom v rámci Bratislavy, Trnavy a okolia?
Okrem nemocnice Kramárov a Centrum Kramáre.
@renka30 ok ďakujem, nevedela som že aj tam, pozerám že je to štátne zariadenie, na termín ste asi dlho čakali že?
My sme volali na Antolsku pred mesiacoma vtaveli, že idú prerábať a začnú robiť na jeseň.
bolo to uz par rokov dozadu uz si nepamatam kolko sme cakali
@skodulienka ďakujem za info 😊 tak nemusím ani volať
Bory. Neplatíš a necakas na termín skoro rok.
@misinka0611 na kramaroch sme dostali minulý týždeň termín na november a v banskej dnes na klinike na september tak skúšame či vieme ísť niekde aj skôr... V boroch ste sa kedy objednávali?
@misinka0611 a robia? Nás odmietli, že detom nerobia.
Anonym, my mame na Kramároch termin 5.8., ešte som ho nezrušila, viem ho bezodplatne posunut (operovali mi dieťa teraz v centrum kramare), keď budeš mat záujem, napis mi meno a preobjednam to zo seba na teba, ak sa bude dat
@tramtada31 Tak nám povedali že robia a že majú podmienku že aj keď sme boli na vyšetrení u iného ORL tak najprv oni musia vyšetriť a potom operácia a tiež jedna mamička mi tu písala že tam idú na operáciu. Riešila som to lebo termín nám dali až na marec 2025 na Kramároch čo je 10 mesiacov.
-Autorka. Ja som bola na Kramároch v máji a nám dali tam termín na marec 2025 takže pre to som riešila Bory. Teraz okolo 7.6 som tam volala a termín na vyšetrenie nám dali 1.7. lebo že pre operáciou majú podmienku že oni musia vyšetriť dieťa. Mamička mi tu hovorila v máji že a potom operácia je o také 2 mesiace po vyšetrení.
@tramtada31 píšem správu
Este pripadne Sered, ale je to sukromne, plati sa okolo 250 eur
@karolinka1991 250€ je ešte super cena 😊 už mi ale jedna mamička prepustila ich termín na kramaroch tak už to máme vybavené 😊
Super 👍 tak drzim palce ❤
@misinka0611 ahoj. Boli ste prosím v Bory na orl? Na kedy vám dali termín operácie. A koľko rokov má dieťatko? Ďakujem 🙂
@jankka1981 Boli sme. Presný termín nedali, že budú volať. Máme čakať tak december, január. Prednosť majú onokolgický pacienti s operáciami. Bežne sa ale stáva, že nejaké dieťa vypadne, či už kvôli chorobe, alebo si to rodič rozmyslí, ide inde a vtedy je to skôr. Boli sme tam 1. júla a teda takto december/január .. na Kramároch sme boli v máji a tam dali marec 2025 až.
@misinka0611 ahoj prosím koľko stojí zákrok na boroch vyber nosnej mandle. Na Kramároch mame termín 23.4 .2025. Ma vegetationeas adneodieae 3 stupeň
@mery1409 na Kramáre sa dá dostať relatívne rýchlo ak budete pravidelne volať či sa neuvoľnil termín, my keď syna začiatkom augusta operovali tak boli iba 3 deti lebo ďalšie 3 neprišli... My sme tak dostali termín po mesiaci a pol že sme mali termín niekoho iného
Ďakujem
Dcere vyberali na Antolskej