Dobry den,
poradite prosim, ku ktoremu chirurgovi je najlepsie ist s vyberanim znamienok? Vysetrenie na koznom uz mame rezervovane, ale kedze tam je urcite dost plno, tak chcem teraz rezervovat termin. Ale neviem na ake oddelenie presne. Dakujem
Dceram tam vybarali zaciatkom roka. Treba si rezervovat termin do ambulancie Chirurgicka vseobecna. Tusim su tam dve vseobecne, je jedno, do ktorej z nich. Skus si tam ale vopred zavolat, lebo ako spominala miruska vyssie, na leto nie je dobre vyberat znamienka kvoli tomu, ze by sa to miesto malo nejaku dobu chranit pred slnkom. Ale to uz nech Ti povedia oni presne, zavisi aj od dovodu vyberu znamienka.
@mamatroch jasne, ze teraz nedam vyberat znamienka. Mam kopec znamienok a toto jedno u syna vyzera, ze bude robit problemy. Chcela by so to dat vybrat niekedy v oktobri. Len kvoli obsadenosti chcem termin uz teraz pomaly pozriet aj rezervovat. S inymi problemami sme boli na vseobecnej chirurgii, nikdy sa vsak nejednalo o zakrok a tu lekarku tam myslim uz ani nevidim 🤷♀️
@zuzu4321 ak sa bavime o NUDCH, tak potrebujete ist do vseobecnej ambulancie, tam si zajednate termin osobne/cez rezervacny system, pozru znamienko a dohodnete si termin (terminy na zakrok davaju rychlo, max mesiac, ked uz poznaju sluzby). Pochybujem, ze sa vam podari v juni vybavit termin zakroku na oktober.
@zuzu4321 pisali mamicky ze v Raci je dobry detsky chirurg
@zuzu4321 nie som si ista ci sa tam da vybrat chirurg. Je tam chirurgicka ambulancia kde to robia tak sa aj rezervuje termin. Ale chirurgivia sa tam striedaju. Takze kto ma sluzbu a neoperuje tak ide tam. Vyberali mi tam 2 znamienka. Jedno mi prekladali lebo som 2h cakala na chirurga ale neuvolnil sa ze tam maju nejaky tazky pripad. A teraz na leto nie je vhodne si dat vybrat znamienka kvoli hojeniu rany. Ak to teda nie je akutne.