Vyberanie nosných mandlí dieťaťu na Kramároch

mimzemanec
2. jan 2025

Dobrý deň, rada by som sa informovala, či bol niekto teraz v blízkej dobe dať vyberať dieťaťu nosné mandle. Pozerala som Centrum Kramáre jednodňovú chirurgiu a NUDCH. Rada by som sa informovala, ako ste boli spokojní, ako to prebiehalo, aj samotný výkon aj po operácií - aj čo sa týka kontroly po OP. A hlavne na prístup, keďže naša doterajšia ORL lekárka nemá absolútne žiadny cit a pochopenie pre detských pacientov. Ako dlho ste od vyšetrenia čakali na termín OP ? Cena aj v Centre aj v NUDCH? Ďakujem 🙂

titla
2. jan 2025

Synovi vyberali mandle pred 2 rokmi. Chceli sme dat vybrat v NUDCH, ale cakacia doba na vyber mandle bola vtedy 9 mesiacov, tak sme sa rozhodli pre Centrum Kramare. Tam sme cakali na termin 2 mesiace. Platili sme cca 600 eur. Predoperacne vysetrenia realizoval pediater, tam sme prvykrat prisli v den zakroku, rano o 8:00, o 14:00 nas uz prepustali. Pisem nas, lebo okrem samotneho operacneho zakroku som bola cely cas so synom. Pristup k detom o.k., komunikacia s detskym pacientom citliva. Co vsak povazujem za negativum - pooperacna starostlivost. V pripade pooperacnych komplikacii oni stav neriesia. Syn dostal na treti den horucky, nevedeli sme sa tam ani dovolat pol dna, na vela mu naordinovali ATB cez telefon.

kris_tin257
2. jan 2025

Synovi sme dali vyberať mandle v auguste, chceli sme v centrum Kramáre ale veľmi neochotni tam boli, telefón nedvíhali (3 dni sme volali) na maily odpísali zriedka až vôbec čiže sme sa k termínu nevedeli dostať. Operovali ho v nudch, v júni sme boli na vyšetrení a začiatkom augusta ho operovali, originálny termín dávajú tak cca za pol roka ale keď si pravidelne voláte či sa neuvoľnil termín dá sa dostať rýchlo na rad (v ten deň mali operovať 6 deti a prišli iba 3). Nám prepustila termín iná mamička ktorej dieťa operovali nakoniec inde. V nudch to išlo rýchlo a úplne bez komplikácií, bola som veľmi milo prekvapená prístupom lekárov aj sestier 😊

mimzemanec
autor
2. jan 2025

@titla ďakujem. Áno to po operácii ma zaujímalo, už som niekde čítala, že mala tiež mamička s tým problém, že potom to aj tak museli doriešiť cez Kramáre

mimzemanec
autor
2. jan 2025

@kris_tin257 ďakujem 🤗

murielaa
2. jan 2025

@mimzemanec my sme boli minuly rok na Kramaroch, cakali sme cca 7mesiacov na termin, ale pristup bol ok, rano ho zoperovali a vecer nas prepustili, cely cas som bola s nim. Kontrolu sme mali po tyzdni, komplikacie sme nemali.

malasandrika
2. jan 2025

Dcéru som objednala na Centrum Kramáre, bol nonsens čakať pol roka na termín na “obyčajné” Kramáre - plus tie podmienky, že dieťa musí byť úplne zdravé atď … neľutujem ani euro