Výber nosnej mandle u 3,5-ročného syna - Bratislava + hocikde inde

blackcurrant
5. apr 2024

Prosím, urgentne zháňame kliniku, kde nám vyberú u synčeka nosnú mandlu. Má diagnostikované 3.stadium, plus má v ušku vodičku, ktorá mu spôsobuje, že možno horšie počuje.

Potrebujeme to čo najskôr, aby to bolo dobre spravené a aby sme za to nedali mesačný plat.

Máte niekto dobré skúsenosti, rsp. tipy na kliniky, nemocnice, súkromné centrá?
Sme z Bratislavy, ale vieme sa dostaviť hocikde v rámci SR, aj ČR, Rakúsko do cca 150km.
Ďakujem za každý tip a odporúčanie dobrej kliniky

miladka234
5. apr 2024

@blackcurrant my sme boli dva týždne dozadu v Centrum Kramáre, termíny dávali do dvoch týždňov, ale my sme tri krát presúvali, kvôli chorobe malej.
Bola som veľmi spokojná, celý personál výborny, aj prostredie, mali sme sami izbu, nemám čo vytknúť.
Dnes sme boli na prvej kontrole po operácii a všetko v poriadku.

blackcurrant
autor
5. apr 2024

@miladka234 ďakujem veľmi pekne, prosím, tam som písala e-mail.. píšu:
Cena zákroku je 290 (nad rámec VZP) alebo 750 eur (nad rámec VZP). Z toho 100 eur sa platí záloha
Môžem sa Ťa opýtať, v prípade choroby a presunutia termínu ako ste mali vy, tá záloha prepadá alebo nie? A ktorým spôsobom ste boli (290 alebo 750?)

titla
5. apr 2024

@blackcurrant Synovi vyberali nosnu mandlu v Centre Kramare pred rokom. Cakali sme 2 mesiace na termin. Zakrok nas stal 650 eur. Priplatili sme za setrnejsiu metodu, malo by to byt bezbolestnejsie a mensie riziko komplikacii.
Ja som spokojna s prisupom nebola. Prvykrat sme tam sli az v den zakroku, ked mal na treti den po zakroku horucky, ani na kontrolu nas nechceli prijat, ATB naordinovali cez telefon. Druha pooperacna kontrola bola spoplatmena navyse k tej sume co sme uz zaplatili. V pripade pooperacnych komplikacii zdravotnu starostlivost neposkytuju, mali sme ist na Kramare.
Kebyze v NUDCH na Kramaroch nie je v tom case cakacia doba na vyber mandle 9 mesiacov, ideme tam.

dzejny656
5. apr 2024

Ahoj, my sa chystáme do Centrum Kramáre za tých 750, termín nám dali rýchlo.

luliu
5. apr 2024

Centrum Kramáre, boli sme spokojní

miladka234
5. apr 2024

@blackcurrant záloha prepadák iba vtedy keď sa rozhodneš dať dieťa operovať inde. Inak keď presuvas termín, kvôli zdravotným problémom, tak proste máš zaplatenú zálohu a termín Ti dajú ďalší a záloha stále platí. My sme boli tou drahou metódou, peniaze vôbec neľutujem, mala išla so svojím plysakom až na sálu, bola pokojná, ja som bola pokojná, celé to prostredie a naša izba, že sme boli samé, mohli si kresliť pred operáciou, to bolo fajn. A personál super. Z domu som si brala omaľovánky, farbičky, piškóty a pyžamo. Co sa týka toho čo píše kočka vyššie, nam povedali, že ich treba kontaktovať, telefonicky, mailom a vedia to zhodnotiť aj takto, na diaľku dať ATB. My sme ATB mali už profylakticky nasadené, keďže mandlu mala veľmi veľkú, takže u nás bol pooperačný priebeh naozaj veľmi dobrý, mala iba raz 37.3. a v prípade krvácania aj tak musíš ísť na Kramáre na pohotovosť. Takže takto.

wiwi28
5. apr 2024

@blackcurrant my sme v Centrum Kramáre presúvali operáciu 1x kvôli chorobe. Dali nám hneď termín do 2 týždňov a započítali nám aj zaplatenú zálohu. Ak bude treba dať Vášmu kvôli uškám aj vetracie trubičky (náš má v ľavom ušku) tak cena jednej trubičky je 30,-€. MUDr. na mieste určí či je potrebné dať do oboch alebo len do jedného. My sme dali malému koblačnú metódu (750,-€) a sme veľmi spokojný. Do 24h. bol syn fit akoby ani nemal operáciu.

daisynka_
5. apr 2024

@blackcurrant boli sme pred 2 týždňami v nemocnici Bory - môžem len odporúčať, fantastický prístup, najmodernejšia technika, absolútna spokojnosť .... synovi okrem toho čo má váš syn vyberali navyše aj krčnú mandľu

miladka234
5. apr 2024

@daisynka_ iba jednu krčnú mandlu, či obe? Prosím ťa, kvôli opakovaným anginam? Či ake mal problémy? A zaujíma ma po operacii, aké mal bolesti hrdla. Mňa to čaká asi so staršou, ale toho sa desim viac, ako tej nosohltanovej mandle. V nem.Bory ste ležali, či jednodňová chirurgia?

skodulienka
15. apr 2024

@daisynka_ ahoj, prosim ta, aj ste nieco platili? A museli ste mať listok od pediatra?

iwwwka
26. apr 2024

@daisynka_ Dobry den ,prosim vedeli by ste mi poskytnúť blizsie info ..musim tam ist osobne ?neviem ako to riesit …budem velmi vdacna ..syn ma ale 3,5 roka..nevadi to?