Výber nosnej mandle Antolská verzus Kramáre

wilinkaa
11. okt 2022

Ahojte, mamičky čo ste boli za posledný rok na výber nosnej mandle, odporúčate Kramáre (nie tú jednodňovú, tú nechcem, pýtam sa na štátnu) alebo skôr Antolská? Aké máte skúsenosti? Ďakujem

adri2211
11. okt 2022

Neboli sme síce za posledný rok, ale este pred kovidom. Boli sme na Kramároch v štátnej, ale tiež sa jej to robilo ako jednodňová chirurgia. Skoro ráno sme prišli, doobeda operácia (nosné mandle + jej dávali stipulu do uška) a večer po vizite domov. Chodili sme este rok pravidelne každý mesiac na kontrolu kvôli uchu a po roku jej vyberali tu stipulu. Ja som bola max spokojná, mladi lekari, veľmi profesionálni a veľmi milé sestričky. Detské orl oddelenie pekne moderne čisté.

katjatko
16. nov 2022

@adri2211 prosim ta, ako dlho sa v BA caka cca na termin? ORL povedal ze nas to neminie ale dal nam este nejake lieky, ale vidim ze nezaberaju, najblizsie nam da teda odporucanie na ORL. Rozmyslam nechat dcerku doma zo skolky uz a stihnut operaciu pred vianocami, neviem ci je to realne...akurat dnes som to zacala riesit, zajtra tam skusim zavolat, lebo netusim ako to funguje, ci budeme musiet ist este na jedno vysetrenie na ich kliniku alebo nas rovno objednaju.

adri2211
16. nov 2022

@katjatko ahoj, fuu to si presne nepamätám, ale tak rýchlo to istotne nešlo. My sme este chodili po kadejakých vyšetreniach, potom predoperacne a tak. Ale jej robili aj ucho, zavádzali jej stipulu, čiže sme museli absolvovať aj vyšetrenia sluchu.

fiorrella
23. mar 2023

@adri2211 ahoj, som rada že vám to dobre dopadlo. Chcem sa opýtať, neostavali ste teda cez noc? Lebo nám odporučili aby ostala dcéra sledovaná po zákroku kvôli inej diagnóze, keď bola mladšia. Nie je s tým problém? Či všetkym deťom robia v rámci "jednodňovky"? Dcéra má 7 a termín máme september 2023. Nemali ste potom žiadne komplikácie? Lebo aj jej zrejme budú musieť dávať tie trubičky do ucha, Ďakujem.

adri2211
23. mar 2023

@fiorrella mali sme jednodnovku, na noc sme už boli doma. Komplikácie nemala žiadne, akurát raz sa jej ucho zapálilo, pravdepodobne sa jej tam dostala voda. Na to treba dávať pozor. Cele leto sa kúpala v plaveckej čiapke. Ináč pohoda.

bonynka1
8. okt 2023

@adri2211 ahoj, chcela som sa opytat, ked ste boli na tej nosnej mandle, mohla si byt cely cas s dcerkou na izbe? Ideme vo stvrtok a zabudla som sa ich opytat ze ako to chodi. Ci s nim mozem byt cely cas okrem operacie. Syn bude mat 5 rokov. Dakujem

adri2211
9. okt 2023

@bonynka1 ahoj, áno bola som s ňou.