VÚB Mlynské Nivy 1 Bratislava - parkovanie

3. apr 2024

Ahojte..zajtra mam stretnutie vo VUB v BA..som z vychodu a netusim ako je to s parkovanim v BA a teda mozno aj na tomto mieste...Je tu niekto, kto pozna toto okolie a vedel by mi dat nejake info? 12 rokov som v BA nebola :D dakujem

tana85
3. apr 2024

nakupne centrum nivy, 3 hodiny zadarmo, nic lepsie v okoli nie je

autor
3. apr 2024

@tana85 cize priamo pred VUBkou asi nezaparkujem? Ifem az na cca 6 hodin tam...ach...tieto zbytocne zivotne stresy...ale toto je moj najvacsi :D t.j. parkovanie :D ale dakujem pekne

lianka123
3. apr 2024

Ahoj, maju parkovanie pre klientov priamo pred vub, na rampe povies ze mas stretko vo vubke

tana85
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marci77
3. apr 2024

garaz v nakupnom centre nivy, 3hodiny zadarmo - to by bolo na istotu
https://nivy.com/informacie/parkovanie

VUB ma male parkovisko za rampou, ale pravdepodobnost, ze bude prave volne miesto je nizke (ale skusit to mozete.....ak nic - tak pojdete do garaze nakupneho centra Nivy)

autor
3. apr 2024

@lianka123
@marci77 dakujem kraaaasne

hopsas
3. apr 2024

Chod priamo na autobusovú zastávku nivy a parkuj tam, VÚB máš cez cestu ...to parkovisko čo má VÚB je riziko že nenájdeš miesto keď dôjdeš..a ak si stiahnes appku nivy tak máš.parkovanie zadarmo na päť hodín

autor
3. apr 2024

@hopsas dakujem kraaaaaaaasne...pricho uz budem mat okolo siedmej tak to by mozno este nejake miestecko mohlo byt a ak nie tak pojdem na autobusku teda a stahujem appku 🙂)

autor
3. apr 2024

*príchod

miruska_m1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz