Ahojte..zajtra mam stretnutie vo VUB v BA..som z vychodu a netusim ako je to s parkovanim v BA a teda mozno aj na tomto mieste...Je tu niekto, kto pozna toto okolie a vedel by mi dat nejake info? 12 rokov som v BA nebola :D dakujem
@tana85 cize priamo pred VUBkou asi nezaparkujem? Ifem az na cca 6 hodin tam...ach...tieto zbytocne zivotne stresy...ale toto je moj najvacsi :D t.j. parkovanie :D ale dakujem pekne
Ahoj, maju parkovanie pre klientov priamo pred vub, na rampe povies ze mas stretko vo vubke
garaz v nakupnom centre nivy, 3hodiny zadarmo - to by bolo na istotu
https://nivy.com/informacie/parkovanie
VUB ma male parkovisko za rampou, ale pravdepodobnost, ze bude prave volne miesto je nizke (ale skusit to mozete.....ak nic - tak pojdete do garaze nakupneho centra Nivy)
Chod priamo na autobusovú zastávku nivy a parkuj tam, VÚB máš cez cestu ...to parkovisko čo má VÚB je riziko že nenájdeš miesto keď dôjdeš..a ak si stiahnes appku nivy tak máš.parkovanie zadarmo na päť hodín
@hopsas dakujem kraaaaaaaasne...pricho uz budem mat okolo siedmej tak to by mozno este nejake miestecko mohlo byt a ak nie tak pojdem na autobusku teda a stahujem appku 🙂)
*príchod
nakupne centrum nivy, 3 hodiny zadarmo, nic lepsie v okoli nie je