Všeobecný lekár pre dospelých - Bratislava

7. máj 2023

Ahojte, prosím vás neviete o nejakom lekárovi v BA, ktorý prijma nových pacientov? Súrne potrebujem a nemôžem zohnať. Ak by ste o niekom vedeli, tak vám budem vďačná.

nikol789
7. máj 2023

Z ktorej lokality ste prosím?

autor
7. máj 2023

@nikol789 Devínska Nová Ves ale tu majú všetci plne a nezoberú má

hedviga2
7. máj 2023

Cukrova ul. Marko Peter alebo Šarafín Michal-beru novych. Doporučujem

autor
7. máj 2023

@hedviga2 platia sa nejaké poplatky alebo vôbec nic?

hedviga2
7. máj 2023

Za objednanie zo stranky navsteva lekara. Ine neviem

lelelienka
7. máj 2023

@autorka MUDr. Marko chcela som k nemu prejst, beru novych pacientov a maju jednorazovy poplatok myslim 30 eur (nie rocne, len pri zapisani). Je tam este doktorka, ja som natrafila na nu, velmi prijemna. Mne sa nanestastie nedalo prestupit lebo som na dlhej pn a to sa vtedy neda. Za objednanie som platila cez online portal 12€ a isla som presne na cas, ale boli tam aj ludia co cakali v poradi - maju tam karticky co si beries.

zuzanka.zuzu
7. máj 2023

spadovy musí zobrať, kde máš TP?

autor
7. máj 2023

@zuzanka.zuzu prechodné bydlisko mám Devínska Nová Ves a nechce má tu zobrať žiadny lebo majú plné. Trvalý pobyt mám. Vlčie hrdlo

autor
7. máj 2023

@lelelienka ja potrebujem urýchlene od utorka PNku a aj lieky a moja doktorka odišla preč, takE si mám narychlo hľadať novú.

gemerka17
7. máj 2023

Tu je stranka https://www.e-vuc.sk/bsk/zdravotnictvo/kto-je-m...
Napíš si presnú adresu, kde máš trvalé bydlisko. Ten lekár ťa zobrať musí. Aj keby mal neviem ako plno. Ak nutné potrebujes, kašli na recenzie, ber to ako dočasne riešenie, aby si mala PN a lieky.

lulu2014
7. máj 2023

@zuzanka.zuzu nemusi 😞☹️

lulu2014
7. máj 2023

Drzim palce. Ale toto neviem ci poriesis. Drzim palce!

lelelienka
7. máj 2023

@autorka ved pisem ze beru novych pacientov, tak sa objednaj online, navstevalekara.sk ma tam volne terminy na utorok, zaplatis tych 12 eur, vezme ta na cas a dohodnete sa, pri objednavani zaskrtnes policko novy pacient

mullerova46
8. máj 2023

Skus Juraj Demian v Petržalke ja tam som a možno ešte berie.