Všeobecný lekár pre dospelých

19. jún 2023

Dobry den, nepoznate prosim nejakeho dobreho lekara v starom meste/ novom meste pre dospelych ktory berie novych pacientov? Dakujem vam za rady

cheeta
19. jún 2023

viem, že môj text neodpovie/neodpovedá presne na položenú otázku, ale snáď pomôže... v orientovaní sa.
ak má človek v meste (BA) trvalý pobyt, tak si môže vyhľadať rajónneho/OBVODNÉHO všeobecného lekára na website bratislavského samosprávneho kraja, a to podľa ulice.
TENTO LEKÁR HO MUSÍ ZOBRAŤ. Povedzme si na rovinu, zrejme nielen tu v BA sú problémy...rôzneho druhu.

Potom sú súkromné zdravot.centrá, kde sú lekári i ostatný personál ochotnejší, komunikatívnfjší, čo by mohlo byť považované za znaky *dobrého* lekára (?).
Sú aj lepšie organizované...No za toto sa u nich platí.

Nečítala som zlé recenzie o Poliklinike Mýtna.

anavivana
19. jún 2023

@cheeta K tomu MUSÍ zobrať by som len toľko, čo som aj ja bola doosť prekvapená, že napr. môj obvodný ženský lekár sa trošku ošíval na vziať za pacientku, lebo ja som už v BA lekára (súkromného) mala, ale chcela som od neho preč, lebo tá "zaplatená" starostlivosť stála za prd makový.. A v tomto prípade, keď je zabezpečená lekárska starostlivosť, tak už ani len ten obvodný nemá povinnosť vziať. Akože vzal ma nakoniec, len mi vysvetlil, že tiež nie všetko samozrejmé je tak samozrejmé.
Ale preto sa asi autorka pýta na doktora, ktorý berie nových pacientov. Vtedy sú naklonení aj pacientom mimo rajónu.
Tu žiaľ tiež nepomôžem, som z inej MČ BA.