Ahojte, viete mi odporučiť všeobecnú lekárku v BA? Hľadám niekoho chapaveho, milého, ale zároveň schopného odborníka (moja súčasná lekárka je odborne veľmi zdatná, rada by som pri nej zostala, avšak to správanie už nedávam, preto hľadám niekoho kto bude spĺňať oboje kritériá). Ďakujem za pomoc
Problémom je, ze vacsina lekarov su alkoholici a to správanie je preto také, arogantne, nevhodne zovialne apod. Ja osobne som zazila niekolko situácii s lekarmi ze z nich tiahol alkohol na kilometer. Alebo su to abstinujuci alkoholici ktorí maju deficit a su nervózni a vriestia alebo odvrkuju po pacientoch. Odraz tohto štátu a morálky v nom, ktorá upadá. Riešenie? Najdi si súkromného dr v drahom centre. Sice su drzi aj tam, ale o nieco menej. Ja som zvazovala uz aj Cesku republiku. Toto tu je na zaplakanie. A bude to horsie.
MUDr. Katarína Palugyayová 🙂
@barborachors to je zaujimava statistika "vacsina lekarov su alkoholici"... Poznam vela lekarov, nikdy zo ziadneho netiahol alkohol (to by som volala policiu v tej chvili), nikto na mna nevrestal nikdy...
@sisa_s ďakujem, môžem sa spýtať ako je cca vekovo?
@veronikap91 ja neviem odhadovat vek, ale 40+ 🙂
@veronikap91 mudr. Daniela Drábová
Mudr. Anna Osifová, Na križovatkách/ Trnávka, no neviem ci berie pacientov nových.
Pokud je odborne dobra, tak tam zustan. Najit lekare v BA je tezke, dobreho temer nemozne 🙈