Všeobecna lekárka v Bratislave

veronikap91
13. máj 2022

Ahojte, viete mi odporučiť všeobecnú lekárku v BA? Hľadám niekoho chapaveho, milého, ale zároveň schopného odborníka (moja súčasná lekárka je odborne veľmi zdatná, rada by som pri nej zostala, avšak to správanie už nedávam, preto hľadám niekoho kto bude spĺňať oboje kritériá). Ďakujem za pomoc

bluemoon24
13. máj 2022

Pokud je odborne dobra, tak tam zustan. Najit lekare v BA je tezke, dobreho temer nemozne 🙈

barborachors
13. máj 2022

Problémom je, ze vacsina lekarov su alkoholici a to správanie je preto také, arogantne, nevhodne zovialne apod. Ja osobne som zazila niekolko situácii s lekarmi ze z nich tiahol alkohol na kilometer. Alebo su to abstinujuci alkoholici ktorí maju deficit a su nervózni a vriestia alebo odvrkuju po pacientoch. Odraz tohto štátu a morálky v nom, ktorá upadá. Riešenie? Najdi si súkromného dr v drahom centre. Sice su drzi aj tam, ale o nieco menej. Ja som zvazovala uz aj Cesku republiku. Toto tu je na zaplakanie. A bude to horsie.

sisa_s
13. máj 2022

MUDr. Katarína Palugyayová 🙂

sisa_s
13. máj 2022

@barborachors to je zaujimava statistika "vacsina lekarov su alkoholici"... Poznam vela lekarov, nikdy zo ziadneho netiahol alkohol (to by som volala policiu v tej chvili), nikto na mna nevrestal nikdy...

veronikap91
autor
14. máj 2022

@sisa_s ďakujem, môžem sa spýtať ako je cca vekovo?

sisa_s
14. máj 2022

@veronikap91 ja neviem odhadovat vek, ale 40+ 🙂

blaazi
14. máj 2022

@veronikap91 mudr. Daniela Drábová

mari_ka
18. máj 2022

Mudr. Anna Osifová, Na križovatkách/ Trnávka, no neviem ci berie pacientov nových.