VŠ internáty UK BA - Mlyny

21. jún 2022

Dobry den, je tu niekto, kto byval/byva na tychto VS internatoch a vedel by mi tu napisat svoj nazor, ako sa mu tam pacilo a na co sa pripravit? (Nakolko som pocula, ze su v nie velmi dobrom stave..)

lucia7933
21. jún 2022

ja som byvala 🙂 sice len kratko (asi pol roka) vtedy v novo zrekonstruovanej casti (rok 2015) a nahodou bolo super, ja som bola spokojna🙂

tyrkysova_kobyla
21. jún 2022

Aj ja som byvala, aj na Sturaku, aj na Atriakoch aj na zrekonstruovanych Manzelakoch. Ono stav nie je vsade idealny, asi zavisi od kriterii, ake ma dany clovek 😀 ale kazda izba sa dala zutulnit, takze ja som bola spokojna. A hlavne najviac bolo zazit si ten studentsky zivot 😍

lulka321
21. jún 2022

Ahoj, ja som bývala aj na atriakoch, aj na šturaku a dokonca aj na manželakoch 😊 takže moja skúsenosť... Bývala som na Atriakoch blok O - čiže neprerobeny, okná si pamätajú ešte časy komunistické, keď prišla búrka, vždy som sa bála, že na mňa spadnú 🙈 kupelna, ak sa to dá tak nazvať, bola pre celé poschodie jedna, WC boli dve spoločne pre mužov aj ženy, videla som tam všetko. Keď som sa prišla nasťahovať, tam ma v sprche čakalo 💩, ktoré tam bolo asi dva týždne... No a keď si spomeniem na tú,, kúpeľňu", tak to bol len Komunistický obklad, z ktorého trčala hadica, dvere boli také, že keď by sa o ne niekto oprel, tak asi spadnú... No a izba - každá stena bola iná a keď suseda buchla do steny, spadla mi omietka na hlavu, mali sme aspoň svoje umývadlo... Atriaky boli cenovo najlacnejsie. Bývala som tam rok. Potom som bývala dva roky na manželakoch - kúpeľňa krásna, samostatné WC, mini kuchynka, ktorá bohato stačila, izba super, boli najdrahšie, co bolo vidno, platila som niečo cez 80€. Kúpeľňa s WC bola pre bunku, cize pre 7 ľudí. Boli sme na bunke len baby. No a posledne dva roky som bola na šturaku, ten bol cenovo v strete, nejakých 60€, kúpeľňa pre 10 ľudí, cez kupelku sa šlo aj do WC, ale inak ôk. Izbu som mala aj s balkónom, ale kvôli holubom som tam moc nebývala... Ak by ťa niečo ešte zaujímalo, môžeš sa opýtať 😉

nerya
21. jún 2022

Mne sa na tom páčil hlavne ten študentský život, taka iná energia ako keď je človek niekde inde. Neskutočne veľa ľudí, človek samozrejme musí robiť aj kompromisy a posunúť svoju hranicu tolerancie, ale ja by som rozhodne vyskúšala 🙂

nairia
21. jún 2022

byvala som na vsetkych intrakoch, atriaky aj v zrekonstruovanych, aj v povodnych. na sturaku B a na starych manzelakoch .
poviem tak, ze vsetko zavisi aj od ludi, ktori tam byvaju s tebou. zazila som starée atriaky s osadenstvom, ktore asi prislo z dzungle a nechapem, ze ti ludia studovali VS... chudery upratovacky... ale potom som bola aj na starych atriakoch, kde boli normalni ludia a napriek staremu stavu tam bolo cisto a zachovalo. manzelaky su najdrahsie, lebo poskytuju najviac sukromia/komfortu, potom sturak a nakoniec atriaky.
v globale za mna- vratila by som tie super casy kdekolvek, vsetko malo svoje caro a mam na to obdobie krasne spomienky.