Vranovská ulica - bývanie v Petržalke

retina101
10. nov 2024

Zdravím,
S manželom sa chystáme presťahovať do BA a zaujal nás jeden byt na Vranovskej ulici, ktorá sa nachádza blízko Vienna Gate a Železničnej stanice. Vedel by mi niekto povedať, že či je to dobrá a hlavne bezpečná lokalita na bývanie? Mám trochu obavy kvôli tej Železničnej stanici, pretože na takých miestach sa zvyknú zhromažďovať asociáli a iné podivné individuá. Ďakujem.

13072018
13. nov 2024

@retina101 skoda ze sa vam nik neozval, tiez som zvedava. My tam sice nebyvame ale chodime v nedelu do kostola (je perfektny ak ste veriaci) a na pohlad je tam pekne, je to super blizko do mesta a hned ste na dialnici, v okoli je mnoho novych bytoviek kde predpodkladam byvaju hlavne mlade rodiny. Vo Vienna Gate je zakladna vybava - tesco, dm, pekaren, kaviaren, restika. Aj doktori (sice s nie naj recenziami 😊 ) Posledny rok som tadial chodila denne a nikdy som nemala obavy. Na druhu stranu je fakt ze sa pri stanici zdruzuju hocijake individua a pokial tam clovek nebyva tak nevie ci im tam nechodia kakat pod okno alebo robit bordel.. a tiez je tam v okoli akoby priemyselna zona ktora na vas nemusi posobit najlepsim dojmom..

beata_k
13. nov 2024

@retina101 Len tam nie. Mimoriadne frekventovane okolie. Bola to taka ticha stvrt, ale teraz je to tam cisty blazinec.

luccija
13. nov 2024

@retina101 najlepšie sa je ísť pozrieť.Ani by som sa nebála ľudí na stanici ako toho, ze kúsok je Kopčianska ulica plná asocialov

denden77
13. nov 2024

ja zijem v Petrzalke skoro 36 rokov ale tam by som nesla 🤷‍♀️😊

retina101
autor
14. nov 2024

@luccija boli sme sa tam práveže pozrieť a vyzeralo to tam úplne v pohode, preto som sa radšej opýtala či ma len zdanie klamalo 😁 o tých asociáloch som niečo čítala, ale tí sa prevažne nachádzajú trochu nižšie ako bližšie k Danubii alebo sa mýlim? 🤔 predsalen je to dosť dlhá ulica

retina101
autor
14. nov 2024

@denden77 viete mi nejak bližšie popísať, že prečo? 🥹 vopred ďakujem 😊

beata_k
15. nov 2024

@retina101 A kedy si tam bola pozriet? Chod v spicke. Ta ulica bola este nefavno bez semaforov, teraz ich tam je niekolko. Mas deti? Zisti si kde je spadova skola. Aby nemuseli kazdy den cez podchod a potom cez 4 prudovku ( Panonsku)

kiwi69
15. nov 2024

@retina101 ahoj. Ja tu byvam cca 4 roky (najskor v podnajme a potom som si tu kupila byt o panelak dalej, lebo sa mi tu pacilo). Ja mam za panelakom velky park pred nim mam kupalisko, zboku su garaze, spominany kostol a rodinne domy). To, ze sa tu obcas vyskytne cudny clovek je uplne normalne, takisto ako v ktorejkolvek inej stvrti. Na peso sme mali skolku, aj skolu. A ano chodime podchodom- co je bezepecnejsie riesienie ako prechod 😉 su tu aj male potraviny, vo VG je dm drogeria, lekaren, pekaren…je to blizku k mhd (bud ku VG alebo na zaporozsku), da sa ist peso do centra, peso do auparku 😉 mne sa tu paci. Ak mas viac otazok, kludne pis

denden77
15. nov 2024

@retina101 na moj vkus je tam brutalny ruch napr., aj kopec individuii 😁