Viete mi poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku v Bratislave?

t2006
30. aug 2023

Prosím hľadam dobrého gynekológa v Ba,ktorí sú tam aj ochotní vysvetliť a poradiť na čo sa opýtam a hlavne keď by tam aj boli každý deň keď mám rizikové tehotenstvo v 13.týždni. Najlepšie by bolo kde sa neplatí horibilná suma,určite chcem zaplatiť, aby tie peniaze za to stáli. Odporučili mi na Mýtnej,poznáte niekto tam lekárov? Čítala som staršie recenzie,kde ich chválili. Alebo zvažujem Gyn-Fiv, tam mi povedali, že berú nové pacientky Dr. Krutáková a Dr. Stenová. Bývam mimo BA tak aj iné keď som volala, že už neberú nových a ani keď som nebola v ich regióne. Budem vďačná za osobné skúsenosti s lekárkami. Ďakujem

queen_mary
30. aug 2023

Gynsana alebo gynaex, lekari z ruzinovskej nemocnice/borov

pribinak
30. aug 2023

Koch

petamich
30. aug 2023

MUDr. Chuda si otvoril novu ambulanciu, porodnik z Ruzinova, podla mna je vyborny

nikdenikto
31. aug 2023

Aj ja odporúčam Gynsanu, alebo Gynaex (tam som chodila pred otvorením Gynsana)

ivanakaka
31. aug 2023

@t2006 ja mam Mudr. Smolika z Kocha Ruzinov ale platim no

queen_mary
31. aug 2023

@nikdenikto presne 😀 predtym diveky, teraz gabor. Ale aj krizko je super, tej je v gynsane, aj mudr psenkova

nikdenikto
31. aug 2023

@queen_mary ja mám Ferianca 👍 ale všetci sú tam fajn. Dokonca aj Feriancova žena na prsníky

t2006
autor
1. sep 2023

Ďakujem veľmi pekne baby už som si vybrala 🤗

benediktk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
t2006
autor
15. júl 2024

@queen_mary uz som po porode a mozem povedat ze Gabora nemusim,chodila som k nemu do poradne a aj viacere to povedali ze je arogantny...a odporucam Dr. Krizka primara ten je naj,sa ma ujal ked ma jedna Dr. Dovrzala...a Krizko robi aj inde ako v bory?