Vianočné trhy v Bratislave

svetlonos
7. dec 2024

Ahojte,
prosím vás su teraz Vianočné trhy v Bratislave na viacerých miestach? Sú tam eventuálne dnes a zajtra pripadne akcie pre deti? Ďakujem všetkým pekne za odpovede 🙂. Pekný deň prajem.

luciaruz
7. dec 2024

2 minuty na googli mi trvala odpoved🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

greta2017
7. dec 2024

@svetlonos na Hviezdku su atrakcie pre deti...kolotoc, smyklavka, drevene minidomceky....
Na inom mieste som nebola tak neviem🙂

lindous
7. dec 2024

Ja viem , že klasika staromestské a potom je ešte pri Eurovei pár stákov, tam je tiež kolotoč, na Dulovom námestí a Petržalské na Námestí republiky... tam by dnes mal byť Mikuláš, ale myslím, že nájdeš určite niekde program ku všetkým 🙂

svetlonos
autor
7. dec 2024

@greta2017
@lindous
baby ďakujem vám veľmi pekne 😀.

svetlonos
autor
7. dec 2024

@luciaruz
ty si strašný génius 😁. Ja sa v BA veľmi nevyznám, mm tým dupľom. O akciách na trhoch priamo pre deti mi nič nenašlo. Ideme z Rakúska a nerada by som prišla niekde k 3 stánkom a vybavene.
Hľadáme niečo menšie a neprehľadné ako vo Viedni, kde punc stojí 15 e a je tam hlava na hlave 🤪
A vidíš? Gréta mi napísala napríklad o drevených domčekoch, to mi googl neukázal napríklad

svetlonos
autor
7. dec 2024

@luciaruz
A tiez nemáme chuť jazdiť po BA a obehat všetky trhy, kým nájdeme niečo pre deti.
Nemysli vzdy, ze každý to tu používa namiesto Google. Ja to nezvyknem 😉

roxanna
7. dec 2024

Čítala som, že na Primaciálnom námestí je kľudná zóna pre rodiny s deťmi a seniorov, sú tam aj nejaké stánky s občerstvením a les zo stromčekov, čo ozdobovali deti bratislavských škôl. Ale nebola som. A zo zastávky na Jesenského jazdí vianočná električka, tuším od 16.00