Ahojte baby, chcela by som poradit, so sestrou sa chystame ist korculovat aj s detmi. Vedeli by ste poradit vhodne klzisko aj pre deti, ktore je uz otvorene? Sestra ma korcule, ale ja ani mala nemame, viete poradit nejake klzisko najlepsie v Ruzinove (to mame blizko ) kde sa vieme ist vsetci korculovat a je tam aj pozicovna ? Najmensia ma 4,5 r. ja som neni dobry korculiar, myslite ze mozem ist na lad iba v topankach ako doprovod ?
hladala som na internete ale vsade uvadzaju stare informacie z minulych rokov. dakujeeem
Ahoj,
My chodime kazdy vikend na Dzurillu, to je priamo v ruzinove, a da sa tam aj v pohode parkovat. A teraz je to uplne prázdne, asi o tom vie malo ludi.. Su otvoreni aj sobotu aj nedelu, pozri ich stranku. Inak, a je to zdarma!
Maju tam aj pozicovnu. Pre syna (12r) poziciavam normalne hokejove korcule, ale viem ze maju aj pre trojrocne deticky. A korcule musis mat ak ides na klzisko, ale ak sa bojis, zober si taku ocelovu hrazdicku tam maju. Ta sa da nastavovat, takze aj pre deti, a aj pre dospelych. Viem, lebo som tam videla tiez taku mladu mamicku saskovat s tou hrazdou, nevdela korculovat 🤣
Inak, a neviem kde si hladala, ale normalne na googli vyhodilo tento clanok, su tam vsetky klziska, aj otvaracie hodiny.
https://www.hokejovekorcule.sk/news/verejne-kor...
@nixter tak u mas v meste bola oddelena cast pre male diticky ktore sa ucia korculovat paskou s tam mohol ist rodic v topankach. Dcerka sa naucila rychlo v tenden uz vedela hned tak potom som si kupila aj ja aby som sa naucila a mohla s nou ist na plochu medzi korculiarov.
@slavomira236 diky ale trosku sme sa asi nepochopili :D ja sa uz nejako postavim na tie korcule len som dlho nebola tak si neverim. moja otazka smerovala k tomu KAM ist a hlavne aby tam mali pozicovnu kedze sa mi neoplati kupovat korcule. Stadion dzurillu co mi tu radili som pozerala, vyzera dobre pojdeme sa tam pozriet cez vikend 🙂
Ahoj, na lad ta v topankach nepustia, na kazdom klzisku je pritomna "sluzba", co to kontroluje. Minuly rok v Ruzinove pocas otvorenych hodin, kde mohla verejnost korculovat - to bol pre mna masaker, vela ludi, ledva sa dalo hybat, to iste na kazdom klzisku. S vynimkou Lamaca - tam bolo vzdy najmenej, ale nie cez vikendy, ale cez pracovne dni (zvycajne doobeda). https://www.rskruzinov.sk/verejne-korculovanie/ - tu mas info k stadionu v Ruzinove, poziciavaju tam aj korcule a na webe su informacie aj k ostatnym stadionom. Inak ked nie si dobry korculiar, tak budete korculovat pri mantineli alebo zvykne byt jedna cast vyhradena pre deti s doprovodom a tam je to take bezpecnejsie.🙂