Vedia mi vo VitalClinic pomôcť?

20. feb 2023

Ahojte, mavam bolesti drieku, tak som si zarezervovala termin na fyzio do vitalclinicu. Doteraz som chodila do novej dedinky, kde ma stale napravila dcera pani Dr. Korkosovej.

Vedia ma na prvej navsteve napravit aj vo vitalclinic?

Dakujem!

gemerka17
20. feb 2023

Teba nemá kto a prečo naprávať, máš v prvom rade cvičiť. O tom v prvom rade fyzio je a nie žiadne čachre machre bez námahy.

autor
20. feb 2023

@gemerka17 No, v prvom rade prosim ta hovor za seba, a nie za mna, ze kto a co ma so mnou robit. V druhom rade, ak nevies odpovedat na otazku, ktoru som polozila, tak nekomentuj. Potrebujem ulavit od bolesti, lebo takto neviem fungovat pri malom dietati. A ano, cachre machre funguje. Takze tolko k tomu. Pekny vecer!

gemerka17
20. feb 2023

Odpoveď na tvoju otázku máš, len čítaj s porozumením. Vitalclinic je fyzio centrum a žiadny naprávaš alá chiropraktik tam nie je. Ublížiš si ešte viac. Treba cvičiť, cvičiť a cvičiť. Chrbtica nie je o tom, že ťa niekto zázračný ide akože ponaprávať a ty veselo funguješ ďalej (bez tvojej námahy) a čakáš keď sa ti to znova zhorší a ideš sa pochrúmať znova. Ak ti potom niekto tak ublíži, že ti praskne platničku, potom budeš roniť slzy a sople (dneska tu presne tento príspevok bol). Je to ale tvoja vec. Odborný fyzioterapeuti takto nepracujú, lebo vedia, že je to hovadina a môžu viac ublížiť ako pomôcť. Radšej si nájdi niekoho iného.