Veci s K-POP motívom (oblečenie, doplnky a iné)

vikusjk
19. jan 2024

Ahojte mamicky,
neviete nahodou o nejakom cinanovi, alebo inom obchode, kde maju veci s K-POP motivom, skupinami, napismi a pod?
Viem, ze v CROPP mavaju raz za cas BT21 tricko, tie mame zatial vsetky, ktore mali, ale rada by som aj sirsi vyber, pripadne aj ine veci, nie len oblecko.
Z amazonu a aliexpresu objednavame pravidelne, rada by som vedela, ci nahodou niektorej dieta na tom tiez nefici a nepoznate trebars nejaky cinak, kde tieto veci maju.
Dakujem a prajem vam pekny piatok 🙂

zuzinabila
19. jan 2024

@vikusjk ja v tom Croppe, prípadne House tuším tiež niečo má. nedávno sme kúpili plátenú tašku na plece a fajnový vak.

deedol
19. jan 2024

@vikusjk v ba na jesenskeho je k pop obchod

vikusjk
autor
19. jan 2024

@deedol a co v nom maju prosim ta? bola si tam? lebo ja som ho vygooglila, ale mam pocit, ze tam maju len hudobne nosice s kpop hudbou

deedol
19. jan 2024

@vikusjk nebola, len chodim okolo a minule bol o tom clanok v nejakych novinach, teda rozhovor s tou babou, co ho ma

kopytko03
20. jan 2024

@vikusjk Majú tam albumy, karty, plagáty a lightsticky, oblečenie alebo plyšákov som tam nevidela. Ale občas robia eventy a to sa tam postretávajú nadšenci, moja dcéra tam chodí najma kvôli atmosfére a že postretáva rovnakých ľudí, prípadne pomeniť kartičky

vikusjk
autor
22. jan 2024

@kopytko03 to znie dobre, plagaty kupujeme kade tade a nie vzdy maju vsetky tie zaujimave skupiny, u nas vacsinou len BTS alebo Blackpink, pricom dcera fici na mnohych dalsich. Tak to ju tam musim zobrat. Dakujem za infosky z vl. skusenosti 🙂

vikusjk
autor
22. jan 2024

@kopytko03 este ma napadlo, ze kolko ma pls rokov tvoja dcera? Alebo kolko rocne decka sa tam takto stretnu? Lebo moja ma len 11, teda coskoro 12

kopytko03
24. jan 2024

@vikusjk Moja má 13, chodia tam aj jej rovesníci aj starší, ja to robím tak že ju nechám ísť dnu a zatiaľ ju čakám vonku, väčšinou sa nás tam nazbiera pár čakajúcich rodičov :D Cez výklad vidíme že sa tam bavia, vymieňajú si merch, občas tancujú, už si tam našla aj kamarátku s ktorou aj von chodia. Mne osobne sa tá atmosféra tam veľmi páči.

vikusjk
autor
25. jan 2024

@kopytko03 tak to znie ozaj super, moja tiez tancuje vsade, kade chodi, aj v skole 😅 Len skoda, ze je to tak kratko otvorene. Ale isto tam zajdeme, pravdepodobne zajtra, alebo v sobotu. Dakujem 🙂