zatiaľ nebudem menovať školu, s ktorou som ako rodič nespokojná. Viac učiteliek tu vníma deti negatívne, má od nich vlastne len negatívne očakávania. Pri niektorých majú deti (na druhom stuppni!) doslova strach, hrôzu a pocuchané nervy.
Prvý stupeň bol v pohode... ... a teraz šoky!
Už toto stačí na to, aby som sa začala orientovať, či je v okolí niečo uspokojivé - spomedzi štátnych škôl.
Neriešim úroveň vyučovania, ale atmosféru na hodinách! Nechcem z dieťaťa psychotika. Treba vymeniť školu, lebo, ako som naznačila, toho zlého, prehnitého a neakceptovateľného je tam viac.
Dáte niekto tip? Prípadne v centre Bratislavy alebo v Petržalke.
Máte niekto pocit, že hovorím o škole vášho dieťaťa? Napíšte, ktorá to je. Aspoň budú mať negatívnu reklamu.
@alenatomova prave kvoli tej negativnej reklame by ste mohli menovat ... ja mam syna buduceho prvacika a rada by som vedela, kde to ako chodi v Ruzinove, aby som nelutovala, kde som ho zapisala. Dakujem!
@tortelinka na súkromné nemáme ...
@p3tr4 kým je syn na tej škole, menovať nebudem, ale ako som písala 1. stupeň v pohode.
@alenatomova Toto podľa mňa nezáleží od školy, ale od konkrétneho učiteľa. Aspoň pokiaľ sa bavíme o štátnych školách. Myslím, že nikde nemáš istotu. Na prvom stupni majú na všetko (alebo takmer všetko) jedného učiteľa (učiteľku), tak mal asi Tvoj syn šťastie na dobrú. Na druhom stupni je ich už oveľa viac, každý predmet učí niekto iný, tak je oveľa väčšia šanca, že tam bude aj niekto nevyhovujúci. Pokiaľ to nie je neúnosné, neriešila by som to. Aj to dá synovi niečo do života, naučí sa, že aj takí ľudia sú a bude k nim vedieť zaujať postoj.
@alenatomova len štátne školy pozeráte?