Úzkosť/depresia a psychiatrické oddelenie Ružinov

simonka9015
2. jan 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosti so psychiatrickým oddelením v Ružinove? Potrebovala by som nastaviť lieky a radšej by som bola v nemocnici. Je tam uzavreté a otvorené oddelenie? Môžem tam používať mobil celý deň, alebo je to obmedzené? Môžem mať veci ako nabíjačka alebo žiletka aspoň na vyžiadanie? Je to zmiešané oddelenie, alebo čisto mužské/ženské? Ako je to s vychádzkami? Viem, že liečebne sú lepšie, ale ja tam nechcem byť dlho a nechcem ísť mimo Bratislavy. Vďaka.

ninazemna
2. jan 2025

Uzavreté, bez mobilu, holiace strojčeky na 5 minút, môžeš hrať ping-pong, večer pozerať telku, ísť do čitárne/tvorivej dielne a fajčiť na balkóne, zapaľovače sa vracajú personálu. Ráno sa chodí do telocvične, občas so sprievodom do bufetu. Možno sa to za roky zmenilo. Volať ti môžu na chodbu, návštevy st, so, ne.

koniarova
2. jan 2025

@ninazemna dospelí ľudia nemôžu mať mobil ani na chvíľu?

simonka9015
autor
2. jan 2025

@ninazemna a personál bol v pohode?

ninazemna
2. jan 2025

@simonka9015 Prednostka, primár, lekárky, lekári, terapeutky, psychologičky, psychológovia, sestričky, sanitárky, sanitári - všetci OK. Bez mobilu 6 týždňov.

1andrea111
2. jan 2025

Z akého dôvodu sa vlastne zakazuje mobil?

ninazemna
2. jan 2025

@1andrea111 Súčasť liečebného režimu?

marianarem
2. jan 2025

@simonka9015 Chod radsej do Pezinku na psychosomaticke, tam mas normalne mobil, navstevy hocikedy a prevazna cast pacientov su prave uzkosti a depresie.