USG prsníka v Ružinove

barboramax
19. jún 2024

Ahojte. Nevie náhodou niekto, či sa dá ísť do Ružinovskej nemocnice v rámci preventívnej prehliadky na sono prsníkov len tak bez termínu, že si vyčkám kým sa dostanem na rad? Papier od môjho gynekológa mám. Snažím sa im totiž dovolať v čas na to určený, ale nedvýhajú. Dokonca sa zdá, že majú vyvesený telefón lebo majú nonstop obsadené. Nie som z BA tak sa tam neviem ísť opýtať osobne ale spadáme pod Ružinov.

emka123
19. jún 2024

Do nemocnice neviem, ale na sono v poliklinike sa musíš objednať. Telefonicky sa dá veľmi ťažko dovolať, takže bude lepšie, ako pojdeš osobne. Kolegyňa sa objednávala začiatkom mája a dostala termín na júl. Prípadne sa skús spýtať u Milosrdných. Tam davajú celkom rýchle termíny.

mandzula
19. jún 2024

Skus polikliniku Mytna, dali mi velmi rychly termin.

evkamotka
19. jún 2024

Pochybujem, ze ta vezmu bez objednania, ak tam prides akurat si s nimi mozes teda nazivo dohodnut termin.
Ak ti to nesuri, Milosrdni objednavaju akurat sono prsnika na september. Vies im na stránke napisat odkaz, ze sa prosis objednať a oni ti zavolaju spat. Beru na cas a zadarmo.

barboramax
autor
19. jún 2024

@barboramax Wow super ženy. Ďakujem za rýchle odpovede. Skúsim teda tých Milosrdnych. 🙂

dominique1
19. jún 2024

@barboramax ja som tam volala 2 mesiace... Potom som sa nahnevala a isla si vystat radu na objednanie..nestihaju vobec. A sama som videla, ze telefon si vyvesili lebo ich rusil. Pozor uz aj za objednanie som platila.

liz_lemon
19. jún 2024

ja sice chodim na mamografiu do nemocnice v Ruzinove, vzdy sa objednavam, ale nikdy tam nikto nie je okrem mna, ziadny rad

dominique1
20. jún 2024

@liz_lemon ked uz idem ako objednana tak tiez som tam sama. Ja som cakala v rade na to objednanie, nie vysetrenie.

pandusica
20. jún 2024
liz_lemon
20. jún 2024

@dominique1 preco sa neobjednas telefonicky?

dominique1
20. jún 2024

@liz_lemon lebo som sa tam asi mesiac nedovolala. Casto si vyvesia aj telefon..a kedze to mam asi 20min cesty MHD tak som sla osobne.

liz_lemon
20. jún 2024

@dominique1 tak tomu neverim, ja sa tam vzdy dovolam hned

dominique1
20. jún 2024

@liz_lemon no ja mam s tym posledne roky problem. Videla som sama, ze ked som v rom rade stala, tak zvonil telefon, nevzali, a ked zvonil po xyty krat tak ho vyvesili. Proste neda sa aj riesit ludi cez foun aj za okienkom.
Tak si mala stastie.