Ahojte. Nevie náhodou niekto, či sa dá ísť do Ružinovskej nemocnice v rámci preventívnej prehliadky na sono prsníkov len tak bez termínu, že si vyčkám kým sa dostanem na rad? Papier od môjho gynekológa mám. Snažím sa im totiž dovolať v čas na to určený, ale nedvýhajú. Dokonca sa zdá, že majú vyvesený telefón lebo majú nonstop obsadené. Nie som z BA tak sa tam neviem ísť opýtať osobne ale spadáme pod Ružinov.
Skus polikliniku Mytna, dali mi velmi rychly termin.
Pochybujem, ze ta vezmu bez objednania, ak tam prides akurat si s nimi mozes teda nazivo dohodnut termin.
Ak ti to nesuri, Milosrdni objednavaju akurat sono prsnika na september. Vies im na stránke napisat odkaz, ze sa prosis objednať a oni ti zavolaju spat. Beru na cas a zadarmo.
@barboramax Wow super ženy. Ďakujem za rýchle odpovede. Skúsim teda tých Milosrdnych. 🙂
@barboramax ja som tam volala 2 mesiace... Potom som sa nahnevala a isla si vystat radu na objednanie..nestihaju vobec. A sama som videla, ze telefon si vyvesili lebo ich rusil. Pozor uz aj za objednanie som platila.
ja sice chodim na mamografiu do nemocnice v Ruzinove, vzdy sa objednavam, ale nikdy tam nikto nie je okrem mna, ziadny rad
@liz_lemon ked uz idem ako objednana tak tiez som tam sama. Ja som cakala v rade na to objednanie, nie vysetrenie.
Ja odporucam v Karlovke
https://www.objednatvysetrenie.sk/vyber-druhu-v...
@dominique1 preco sa neobjednas telefonicky?
@liz_lemon lebo som sa tam asi mesiac nedovolala. Casto si vyvesia aj telefon..a kedze to mam asi 20min cesty MHD tak som sla osobne.
@dominique1 tak tomu neverim, ja sa tam vzdy dovolam hned
@liz_lemon no ja mam s tym posledne roky problem. Videla som sama, ze ked som v rom rade stala, tak zvonil telefon, nevzali, a ked zvonil po xyty krat tak ho vyvesili. Proste neda sa aj riesit ludi cez foun aj za okienkom.
Tak si mala stastie.
Do nemocnice neviem, ale na sono v poliklinike sa musíš objednať. Telefonicky sa dá veľmi ťažko dovolať, takže bude lepšie, ako pojdeš osobne. Kolegyňa sa objednávala začiatkom mája a dostala termín na júl. Prípadne sa skús spýtať u Milosrdných. Tam davajú celkom rýchle termíny.