Dobry den,
prosim ako prebieha u milosrdnych mmg vysetrenie?Mam urceny presny cas...Beru podla casu alebo?Ked dojdem musim ist na registraciu...A potom volaju?Alebo?A ako" samotne vysetrenie na mmg"prebieha-postup?Dakujem za odpovede.
Prides na registraciu, potom prejdes tam kde je ambulancia, vypises formular, zavolaju Ta dovnutra, vyzlecies sa do pol pasa a kazdy prsnik Ti v dvoch polohach "odfotia" a odchadzas, vysledky su cca za 3 tyzdne
Pri vstupe do nemocnice je info, tam sa zaregistruješ, dajú ti kartičky, kt.maš v budúcnosti preukázať. Potom uz len nájsť oddelenie. Prídeš do miestnosti, je tam hneď recepcia. Všetky dvere sú označené. Treba mať sprievodný papier od dr, bez toho Ťa nevysetria. Sestrička Ti dá formulár. Potom samotné vyšetrenie mmg. Po oblečení som potom čakala na chodbe a pozvali ma dnu do iných dverí, tam mi ešte sono spravili po ležiačky mi prešla celé prsia. Počkala som si na správu a o 2 roky kontrola.
@loginexistuje
@11miska07
@lucyluska Nic ste neplatili?Mam vszp a idem prvy krat...A od gynekologicky mam odporucanie(papier).Dakujem za odp.
nie nic som neplatila tiez som mala papier od gyn a vszp
Neplati sa
@loginexistuje prosím ťa, zvihajú aj telefony, keď sa chceš objednať alebo treba ísť osobne ?
@gemerka17 ja som sa objednavala cez mail (po kazdy krat) uviedla som cislo na mobil a oni mi volali spat s terminommci mi vyhovuje
@loginexistuje
@11miska07 Ďakujem, a náhodou teraz aká je čakačka na usg ?
@gemerka17 to neviem ja som sa objednavala na mamografiu zavistkom decembra a termin je 14.februara
Este otazka.Tiez ste cakali na vysledky z mmg 4tyzdne?....Dakujem za odp.
Cez sviatky vianocne 6 tyzdnov 😕
@loginexistuje ahoj, prosím ťa, neviem na stránke nikde nájsť email, vedela by si mi prosím poradiť emailovú adresu? Ďakujem
normalne prebieha prides regisyrujes sa na recepcii a cakas zavolaju ta vyzlecies do pol pasa popritlacaju ti ich na ten stroj potom cakas na vysledok ja som bola tusim rok a bol dozadu tam a idem znovu