Ktoru nemocnicu v BA prosim odporucate pre prerusenie tehotenstva zo zdravotnych dovodov? Moja gynekologicka mi neodporuca tu v mieste mojho bydliska, ale vraj mam ist do Bratislavy alebo Nitry radsej, mam to kusok, len neviem sa rozhodnut do ktorej. V tejto hroznej situacii by som potrebovala aspon ako tak citlivy pristup. A robili prosim niektorej potom tkanivovu kulturu plodu? Geneticka mi to odporuca, len vraj to vsade nerobia. Dakujem za rady.
aj u Kocha sa da
Antolská - bola som tam minulý týždeň
@nairobi mohla by som sa popytat ako to prebiehalo a ci si bola spokojna s pristupom? Viem ze je to tazka tema a nie kazdemu sa o tom chce hovorit
Nadmieru som spokojná, sestričky milé, lekári profesionáli... akurát z 1dnoveho zákroku som tam musela ostať do druhého rána, lebo by im to nepreplatila poisťovňa,tak to bol pre mňa šok, ale nemala som s tým problém,aj obed, večeru a raňajky mali pre mňa aj ked sme s tým nerátali 🙂 pozistuj si to radšej, aby si nebola prekvapená ako ja
@nairobi dobry den, vedeli by ste mi prosim napisat sukromnu spravu? Dakujem
Ak chces aj genetiku tak asi Kramare? Mozno Antolska? Hoci ta genetika trva min 3-6 mes na vysledky. Zalezi ake je to specificke. Kamoske robili potom pitvu plodu, hoci to bolo iba 14tt, potvrdili vaznu anomaliu k tomu, posielali to do zahranicia este. Nastastie mohli mat dalej deti, dalsie uz je v poriadku, ma iba vela intolerancii skrz jedlo.