Umelé prerušenie tehotenstva v Bratislave

25. mar 2024

Ktoru nemocnicu v BA prosim odporucate pre prerusenie tehotenstva zo zdravotnych dovodov? Moja gynekologicka mi neodporuca tu v mieste mojho bydliska, ale vraj mam ist do Bratislavy alebo Nitry radsej, mam to kusok, len neviem sa rozhodnut do ktorej. V tejto hroznej situacii by som potrebovala aspon ako tak citlivy pristup. A robili prosim niektorej potom tkanivovu kulturu plodu? Geneticka mi to odporuca, len vraj to vsade nerobia. Dakujem za rady.

kiki68
25. mar 2024

Ak chces aj genetiku tak asi Kramare? Mozno Antolska? Hoci ta genetika trva min 3-6 mes na vysledky. Zalezi ake je to specificke. Kamoske robili potom pitvu plodu, hoci to bolo iba 14tt, potvrdili vaznu anomaliu k tomu, posielali to do zahranicia este. Nastastie mohli mat dalej deti, dalsie uz je v poriadku, ma iba vela intolerancii skrz jedlo.

denden77
25. mar 2024

aj u Kocha sa da

nairobi
25. mar 2024

Antolská - bola som tam minulý týždeň

autor
25. mar 2024

@nairobi mohla by som sa popytat ako to prebiehalo a ci si bola spokojna s pristupom? Viem ze je to tazka tema a nie kazdemu sa o tom chce hovorit

nairobi
25. mar 2024

Nadmieru som spokojná, sestričky milé, lekári profesionáli... akurát z 1dnoveho zákroku som tam musela ostať do druhého rána, lebo by im to nepreplatila poisťovňa,tak to bol pre mňa šok, ale nemala som s tým problém,aj obed, večeru a raňajky mali pre mňa aj ked sme s tým nerátali 🙂 pozistuj si to radšej, aby si nebola prekvapená ako ja

adelka2016
5. sep 2024

@nairobi dobry den, vedeli by ste mi prosim napisat sukromnu spravu? Dakujem