Dobrý deň,
mate skúsenosť so službami zo strednej odbornej školy kaderníckej na Svätoplukovej v BA? Videla som pár recenzií. Mate niekto osobnú skúsenosť?
Ďakujem
@andy024 bola som tam cca pred mesiacom, tak odpoviem. Čakala som 2a pól hodiny. Predomnou boli ešte 3 tety. O jednej sa menia zmeny, takze doporučujem prísť bud ráno alebo až poobede. Ja som chcela aj farbiť aj strihať. Došla som o 12 a ro ma už ta predchádzajúca zmena nezobrala lebo by ma nestihli dokončiť.
Čo som sa rozprávala s majsterkou, v ten deň bol frmol ale sú dni, keď sa študentky češu navzájom, lebo tam nikoho nie je.
Strihajú študentky pod dohľadom majsterky. Keď som tam bola doobeda boli tretiačky a poobede druhacky.
Ja som bola velí spokojná, spravili mi perfektnú farbu, strih som chcela úplne jednoduchý a tiež sa im podaril. Potom mi to krásne vyfukala a mala som aj nejaký regeneračný sampon. Stalo to 20€, študentke som ešte dala 5€ a bola som tam 4 hodiny
Z mojej strany teda spokojnosť. Ale pani čo bola predomnou, tam sa baby trochu sekli. Chcela vlasy po ramena, ale nakoniec ju dostrihavala majsterka a mala to tak pod usi, trocha kratšie než chcela. Ale vravela že nevadí, že vlasy dorastu 😄
@andy024 áno áno všetko spolu, čakanie, farbenie, strihanie, fúkanie. Presne to bolo 19€.
Ta cena farby záleží od toho či len odrasty alebo celé vlasy farbia (mne celé) a či je dedičnosť nad 50% vlasov (u mna nie). Tak im to vysvetľovala majsterka.
Podľa mna sa oplatí vyskúšať. Len si pozrite na stránke ako a do kedy robia, lebo veď za chvíľu sú prázdniny a chodia na všelijaké súťaže a výlety
@renatamate dakujem krasne, chystam sa vyskusat 🙂 a zelam pekny den
@renatamate vies mi poradit tu stranku?
@pbra40 páči sa, toto majú fb, tak je aj originál stránka na ktorej ke cenník
Ano, chodila som tam pravidelne, ale uz davnejsie, vzdy som bola spokojna. Majsterka na vsetko dohliada.