Ubytovanie pre dcéru v Bratislave

slavecka
1. sep 2021

Dobrý večer poprosím vás, neviete mi pomôcť s ubytovaním pre dcéru v BA. Študuje na FTŠV a FIF UK a potrebuje ubytovanie. Ďakujem za pomoc.

pribinak
1. sep 2021

@slavecka nedostala intrak?

slavecka
autor
1. sep 2021

@pribinak bohužiaľ nie

mimka1402
1. sep 2021

Ja som taktiež nedostala internát, neostáva jej nič iné iba podať odvolanie a hľadať byt...

pribinak
1. sep 2021

@slavecka nemá nejakú fcb skupinu na budúcich spolužiakov? Že by šli spolu na privat?

renab
1. sep 2021

Este mozete skusit obvolat stredoskolske internaty

slavecka
autor
1. sep 2021

@pribinak má jednu... Celý rok bola doma, je teraz druhacka, tak nejako sa nestihli spoznať

slavecka
autor
1. sep 2021

@mimka1402 no veď skúša hľadať aj ona a ja skúšam tu či sa niekto neozve s nejakým dobrým návrhom

mauduska
1. sep 2021

pokiaľ je na UK a dala si žiadosť na Mlyny, tak stačí počkať. Ak je v poradovníku, je veľká šanca, že intrák nakoniec dostane (len je otázne, že kedy). Ak nie, tak odporúčam nájsť izbu v nejakom zdieľanom byte.. A idú vôbec prezenčne na FTVŠ? Pokiaľ viem, tak FIF ide online.

mimka1402
1. sep 2021

@slavecka Ja hľadám už mesiac.. Bývam na opačnej strane republiky, sociálna situácia veľmi zlá a internát mi nedali... A ubytovacie oddelenie je arogantné až to nie je normálne ako komunikujú so študentami. Ozaj iba dať odvolanie a čakať je možné, že niečo sa uvoľní a pozerať fb a podla rozpočtu a blízkosti školy hľadať...

slavecka
autor
1. sep 2021

@mauduska máš pravdu, ale oni idú aj aj

andrejka19
1. sep 2021

@slavecka moja suseda chodi na vysoku 2 rocnik tiez nedostala miesto kde pred rokom bola ze vraj prerabaju tak zo skoly poradili ubytovnu kde je este miesto, je to za 99eur mesacne, 3 na izbe. Mozem sa jej opytat ako sa vola ked chcete. Dnes sme tam akurat volali este mali volne miesta.

mauduska
1. sep 2021

@slavecka aha, tak to je na nič.. Dúfam, že sa vám to vyrieši, že niečo nájdete. Okolo tých 200 eur sa dá nájsť izba v pohode, potom keď si nájde nejakú ľahšiu brigádu, že by si aspoň nájom pokryla a ty jej dáš na stravu, to by bolo celkom v pohode. Ja ťahám 55% úväzok popri škole a platím si tiež takto nájom 210 eur.. úplne v pohode sa to dá, len treba chcieť a organizovať si čas.

kaja118
1. sep 2021

Na FB je obrovske mnozstvo skupin ohladom prenajmu v BA, kde su ponuky pre zdielane izby takto pre studentov.. Daju sa najst aj pomerne vyhodne (150€/mes.).. A ano, ak nie je v poradovniku, treba poziadat o pridanie cez mail.. len uz je tam vraj cez 500 ludi..🙄 Celkovo toto je teraz taka blba situacia pre studnentov v BA.. A najlepsie bude, ked si zozeniete nejake ubytko, podpisete zmluvu na rok a po mesiaci-dvoch sa nabehne plne na distancnu vyucbu..

lesnajahodka
1. sep 2021

@slavecka zohnali ste? Kamoške sa práve sťahuje spolubývajúca, tak bude prázdna izba v trojizbovom byte. Spojím vás?

slavecka
autor
2. sep 2021

@mimka1402 veď my sme tiez zo Spisa a takisto dcére povedali na ubytoacom ze čakajú studenti z Afriky. Tak tiez veľa stastia pri hladani, no uvidime tuez ze co.

slavecka
autor
2. sep 2021

@lesnajahodka môžete. To by bolo fajn.

slavecka
autor
2. sep 2021

@mauduska ďakujem, ved to ze podnajom je drahý

mimka1402
2. sep 2021

@slavecka No to áno, zahraniční študenti majú a Slováci, ktorí tu chcú žiť aj po škole majú si nájsť financie na všetko... Ja už poslednú dobu neviem či neskončím VŠ práve skrz financií... Takže držím palce

slavecka
autor
2. sep 2021

@slavecka pošlem t. č.,?

slavecka
autor
5. sep 2021

@lesnajahodka poprosím o kontakt ďakujem

slavecka
autor
5. sep 2021

@slavecka mozete do správy

slavecka
autor
6. sep 2021

@lesnajahodka už to nie je aktuálne?

lesnajahodka
7. sep 2021

@slavecka nie nie bohužiaľ, našli si už niekoho

rencav123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimka1402
1. feb 2022

@rencav123 Skúšala si pozrieť na Airbnb pozrieť?

slavecka
autor
1. feb 2022

@mimka1402 nie neskúšala a to je čo?

rencav123
1. feb 2022

@mimka1402 nie nie čo to je ?

mimka1402
1. feb 2022

@slavecka
@rencav123 Je to portál s ubytovaním.Na nejaké krátkodobé ubytovanie ponukaju ľudia svoje byty či izby, je to niekedy lacnejsie než booking.
https://sk.airbnb.com/

rencav123
7. feb 2022

@mimka1402 ďakujem 🥰