Dobrý večer poprosím vás, neviete mi pomôcť s ubytovaním pre dcéru v BA. Študuje na FTŠV a FIF UK a potrebuje ubytovanie. Ďakujem za pomoc.
Ja som taktiež nedostala internát, neostáva jej nič iné iba podať odvolanie a hľadať byt...
Este mozete skusit obvolat stredoskolske internaty
pokiaľ je na UK a dala si žiadosť na Mlyny, tak stačí počkať. Ak je v poradovníku, je veľká šanca, že intrák nakoniec dostane (len je otázne, že kedy). Ak nie, tak odporúčam nájsť izbu v nejakom zdieľanom byte.. A idú vôbec prezenčne na FTVŠ? Pokiaľ viem, tak FIF ide online.
@slavecka Ja hľadám už mesiac.. Bývam na opačnej strane republiky, sociálna situácia veľmi zlá a internát mi nedali... A ubytovacie oddelenie je arogantné až to nie je normálne ako komunikujú so študentami. Ozaj iba dať odvolanie a čakať je možné, že niečo sa uvoľní a pozerať fb a podla rozpočtu a blízkosti školy hľadať...
@slavecka moja suseda chodi na vysoku 2 rocnik tiez nedostala miesto kde pred rokom bola ze vraj prerabaju tak zo skoly poradili ubytovnu kde je este miesto, je to za 99eur mesacne, 3 na izbe. Mozem sa jej opytat ako sa vola ked chcete. Dnes sme tam akurat volali este mali volne miesta.
@slavecka aha, tak to je na nič.. Dúfam, že sa vám to vyrieši, že niečo nájdete. Okolo tých 200 eur sa dá nájsť izba v pohode, potom keď si nájde nejakú ľahšiu brigádu, že by si aspoň nájom pokryla a ty jej dáš na stravu, to by bolo celkom v pohode. Ja ťahám 55% úväzok popri škole a platím si tiež takto nájom 210 eur.. úplne v pohode sa to dá, len treba chcieť a organizovať si čas.
Na FB je obrovske mnozstvo skupin ohladom prenajmu v BA, kde su ponuky pre zdielane izby takto pre studentov.. Daju sa najst aj pomerne vyhodne (150€/mes.).. A ano, ak nie je v poradovniku, treba poziadat o pridanie cez mail.. len uz je tam vraj cez 500 ludi..🙄 Celkovo toto je teraz taka blba situacia pre studnentov v BA.. A najlepsie bude, ked si zozeniete nejake ubytko, podpisete zmluvu na rok a po mesiaci-dvoch sa nabehne plne na distancnu vyucbu..
@slavecka zohnali ste? Kamoške sa práve sťahuje spolubývajúca, tak bude prázdna izba v trojizbovom byte. Spojím vás?
@lesnajahodka môžete. To by bolo fajn.
@lesnajahodka poprosím o kontakt ďakujem
@lesnajahodka už to nie je aktuálne?
@slavecka http://sostar.sk/vseobecne-informacie/ skuste zavolat
@slavecka nie nie bohužiaľ, našli si už niekoho
@slavecka
@rencav123 Je to portál s ubytovaním.Na nejaké krátkodobé ubytovanie ponukaju ľudia svoje byty či izby, je to niekedy lacnejsie než booking.
https://sk.airbnb.com/
@slavecka nedostala intrak?