Trpezlivý detský zubár - Bratislava a okolie

katuska93
4. jún 2024

Ahojte,
prosím o tip na zubára pre deti, ktorý je naozaj trpezlivý a ohľaduplný k malým deťom. Dcérka (4 roky) sa nechce dať ošetriť, momentálne má vyvŕtaný zub, ale nedovolila ho už zaplombovať. Oblbovák ani injekcia nezabrali a celkovej anestéze by sme sa radi vyhli. Náš zubár povedal, že to máme skúsiť za pár mesiacov, ale ten zub už má vŕtaný a bez plomby. Cena je mi fuk, len aby mal dobrý prístup a ooobrovskú trpezlivosť. A aby bral skôr ako za 3 mesiace.
Vďaka

deedol
4. jún 2024

mudr bacova macakova, stomatorodinka

katuska93
autor
4. jún 2024

@deedol Ďakujem

zuzike123
4. jún 2024

@katuska93 Dentio, velmi mila zubarka. Pouziva premedikaciu, ale aj tak musi rodic spolupracovat. Vyhoda premedikacie, cokolvek sa udeje, dieta si nic nepamata, a teda nema ziadnu traumu zo zubara.

katuska93
autor
4. jún 2024

@zuzike123 Ďakujem za tip, idem pozrieť. Premedikaciu sme dnes mali a neúčinkovala. Alebo teda účinkovala, ale tak, že sa malej motali nohy, inak bola plne pri vedomí a mykala sa.

zuzike123
4. jún 2024

@katuska93 Aj moja sa mykala, ale lezala na muzovi a pevne ju na nevyhnutny cas drzal aj so sestrickou. Zubarka spravila potrebne a o hodku bola mala uplne ok, pritom si vobec nepamatala co sa dialo, len skonstatovala, ze jej vypadol zubok 😁 Ideme tak aj najblizsie, vzdy lepsia volba ako celkova anesteza.

pusinka_1
13. jún 2024

Rideta dental clinic to je pri Istrocheme, chodime tam dlhsie a spokojnost