Ahojte , chodíte nakupovať na trhovisko miletučku ? oplatí sa to ? ceny sú tam vyššie
čo doporučujete tam kúpiť ?
Ďakujem za Vaše postrehy
Radšej nakupujem na Žilinskej,alebo v Starej tržnici
ano, tiez nemam dobru skusenost s miletickou, raz som tam kupila pol melona ....a cena bola asi 15eur 😲
Žiaľ tie babky, ktoré tam predávali domáce produkty, už vymreli cca pred 10rokmi. Všetko sú tam len priekupníci. Lokalne mozes kupovat od malých farmárov ako zeleninka od Sebinky, z farmy do mesta, ktorí robia dovoz do ba
Uprimne na to aby si si spravila nazor staci otvorit fb a stranku trhoviska a hned mas predstavu o vybere a este vacsiu predstavu o trhovej drahote ...ceny take ze nemusis tam ani chodit :D
@minesasubu Potraviny na mileticke sú nekvalitné, umelé s predražené...
Raz som išla okolo stánku že doma vypestované ovocie a zelenina ...pozerám jablká a tam nálepky na každom jednom..ani tú námahu si nedali poodlepovať 🤦
Tak ak si predstavujes babku,co predava nieco co doma dopestovala, tao takych tam najdes malicko (ale su aj taki),vacsina su velkopredajcovia,niektori beru z velkoskladov, ale hlavne v sezone su to slovenske potraviny od roznych velkopestovatelov...aceny...no zalezi co kupujes a kedy, ale vyslovene lacne to nie je asi nikdy...na druhu stranu v tescu minule nemali vobec ziadne slovenske zemiaky, to radsej kupim drahsie slovenske na trhu (hoci zvelkoskladu),nez nejake francuzske ci ake
@minesasubu zalezi, od koho kupujes. Su tam aj mali pestovatelia, vzadu v stankoch, tam nakupis fajn, ale sezonne samozrejme.
Nie, nechodím a ak by som išla, tak max u starej tetušky kyslú kapustu by som kúpila. Inak väčšina predajcov má veci drahé, pretože to predávajú ako domáce ale drvivá väčšina zeleniny a ovocia je tam zo skladov. Ja chodím do Fresh marketu a Yeme na Tomášikovej, tam kupujem veci ako zeleninu, ovocie, údeniny.