Trénerka/tréner v Bratislave - Nové mesto

karinaanastazia
21. apr 2021

Ahojte, hľadám nejakú dobrú trénerku alebo trénera v okolí Trnavského mýta alebo Nového mesto v BA (aby sme nemuseli ďaleko dochádzať obaja)y Viete mi prosím poradiť niekoho? Videla som že sa majú aj otvoriť fitká ale rada by som cvičila aj vonku keď je takto pekne 🙂

petamich
21. apr 2021

skus napisat do EfectFit - su tam vsetko perfektni treneri a cvicia aj teraz vonku, ked maju fitka zatvorene 🙂 maju viacere pobocky po BA, ked su otvoreni tak je to koncept sukromne priestory, cvicenci iba s trenermi, je ich tam zopar (ziadna tlacenka) atd. - ja uz dlho mam trenera odtial, momentalne sice necvicim, lebo cakame drobca ale za mna maximalna spokojnost, manzel tam ma tiez svojho a trenera ti vyberaju aj na zaklade potrieb napr. trener/fyzio ked nieco alebo len trener

daridari11
23. apr 2021

@petamich Prosím Ťa a vieš priblížiť, ako sú na tom cenovo?
Pozerala som ich stránku, vyzerá to veľmi lákavo. Platí sa za tréning alebo formou nejakého členského?

petamich
23. apr 2021

@daridari11 predplacaju sa treningy, myslim, ze zakladna cena je 250€ za 10 treningov (ja som to tiez porovnavala aj testovala ine a v beznej posilke "berie" trener 20€ za trening ale vstup nie je v cene, FitInn nuti do rocneho clenstva, protein, uterak nie je v cene, kopa ludi v tom fitku, mne to nevyhovovalo a aj sa mi nie uplne venoval ten trener ako som si predstavovala), potom som skusila toto a mne to sadlo
a ked som kupila nap. 25 treningov dali mi celkom slusnu zlavu

kazdopadne ten prvy trening maju tusim zdarma, isla by som isto skusit na tvojom mieste, aj ja som tak sla ;)

daridari11
23. apr 2021

Ďakujem Ti za odpoveď, ten prvý asi vyskúšam. Cena je teda primeraná a je fajn, že je to cena spolu so vstupom.