Dobrý večer , viete mi prosím poradiť trenera na plávanie ktorý príde domov ? Ďakujem
skus "plavecka akademia", mozno maju aj takuto ponuku
U nas zvyknu robit take sukromne lekciu mlade plavcicky alebo plavkyne u nich doma v bazene jednu som nasla na fb ale uz to nerobi.. znama mà velky bazen tusim vacsi ako v komplexe na plavarni… ale Podla mna to je jedno naucit by mali vediet aj v malom bazene Ved nejdu trenovat na olympiadu. Chodili sme na lekcie pred covid no tersz je to zrusene. Mala vie 2-3m plavat mohla by som ju naucit ale cudziemu to pojde lahsie 🤪tiez som dumala zeby som zohnala niekoho ked budeme na Svk na kupalisku lekcie .. raz som videla v tv daky trener vravel ze za 9 lekcii by mal dobry trener vediet naucit dieta plavat .
@miadi záleží čo považujete za plávanie a kolko detí je na lekciách a ako často lekcie sú… ja som skôr za individuálny prístup, pretože deti počas covidu momentálne skoro vôbec nešportovali, nechodili na krúžky a hlavne - v škôlke už nie je telesná výchova, veľa detí nevie ani krúžiť rukou, či postaviť sa na špičky… ale s veľkosťou bazéna máte pravdu, pokiaľ ide o základy alebo je to dieťa do 5 rokov častokrát stačí aj 10m bazén a je to aj vhodnejšie na precvičenie techniky😊
@anjelicek26 😉)))) pobavilo…
O tom príspevok nebol , rozmery nebudeme teda ani riešiť …. Do plaveckej akadémie sme chodili , ak nezoženieme trénera na doma tak s radosťou budeme pokračovať…viem presne čo deti potrebujú , aj akú výbavu používajú , aj do akej hĺbky sa potápaju aj aké TIE DLHŠIE TRASY potrebujú , nakolko ani akademie nemaju 25m bazény , občas sa tam vopchá aj viac skupín , menších aj väčších , tak ten naš by mal splňať aj slušný štandard. Prepáč uvažujem , asi si myslela že zháňam trenera do sáčku. Ďakujem za radu
@vipval my sme mali sukromneho trenera pre starsieho syna, ale proste kazdy pracoval priamo na plavarni...ale tak drzim palce, nech zozenies niekoho, kto dojde domov.
To mate doma aspon 25m bazen? Prepac uvazujem, ako chces v praxi ucit dieta doma plavanie (?) Vratane treningu sa deti potapaju a plavaju dlhsie trasy, plus vybava, ja si nemyslim, ze toto mimo plavarne ide...jedine oslovit plavarne, ci to niektory s ich instruktorov nahodou neponuka.