Tréner plávania

vipval
23. mar 2022

Dobrý večer , viete mi prosím poradiť trenera na plávanie ktorý príde domov ? Ďakujem

anjelicek26
24. mar 2022

To mate doma aspon 25m bazen? Prepac uvazujem, ako chces v praxi ucit dieta doma plavanie (?) Vratane treningu sa deti potapaju a plavaju dlhsie trasy, plus vybava, ja si nemyslim, ze toto mimo plavarne ide...jedine oslovit plavarne, ci to niektory s ich instruktorov nahodou neponuka.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nairia
24. mar 2022

skus "plavecka akademia", mozno maju aj takuto ponuku

miadi
24. mar 2022

U nas zvyknu robit take sukromne lekciu mlade plavcicky alebo plavkyne u nich doma v bazene jednu som nasla na fb ale uz to nerobi.. znama mà velky bazen tusim vacsi ako v komplexe na plavarni… ale Podla mna to je jedno naucit by mali vediet aj v malom bazene Ved nejdu trenovat na olympiadu. Chodili sme na lekcie pred covid no tersz je to zrusene. Mala vie 2-3m plavat mohla by som ju naucit ale cudziemu to pojde lahsie 🤪tiez som dumala zeby som zohnala niekoho ked budeme na Svk na kupalisku lekcie .. raz som videla v tv daky trener vravel ze za 9 lekcii by mal dobry trener vediet naucit dieta plavat .

lauha21
24. mar 2022

@nairia oni takú ponuku nemajú, majú vlastné kurzy vo vlastných bazénoch 😊

lauha21
24. mar 2022

@miadi záleží čo považujete za plávanie a kolko detí je na lekciách a ako často lekcie sú… ja som skôr za individuálny prístup, pretože deti počas covidu momentálne skoro vôbec nešportovali, nechodili na krúžky a hlavne - v škôlke už nie je telesná výchova, veľa detí nevie ani krúžiť rukou, či postaviť sa na špičky… ale s veľkosťou bazéna máte pravdu, pokiaľ ide o základy alebo je to dieťa do 5 rokov častokrát stačí aj 10m bazén a je to aj vhodnejšie na precvičenie techniky😊

luccija
24. mar 2022

@vipval jedna pani od nás z dediny si tak zohnala cez FB inzerciu pre 4 r dcéru domov inštruktorku plávania.Skusim nájsť ten inzerát vidím, že si z Ba

vipval
autor
25. mar 2022

@luccija ďakujem budem vďačná za kontakt.

vipval
autor
25. mar 2022

@miadi asi tak som to myslela ďakujem , žiadna olympiáda , akurát doma len skáču tak som myslela na niečo zmysluplné , ďakujem

miadi
25. mar 2022

@vipval vyhladaj si na fb plavanie + tvoja lokalita alebo “trener plavania.” Mne nieco naslo..

vipval
autor
28. mar 2022

@anjelicek26 😉)))) pobavilo…
O tom príspevok nebol , rozmery nebudeme teda ani riešiť …. Do plaveckej akadémie sme chodili , ak nezoženieme trénera na doma tak s radosťou budeme pokračovať…viem presne čo deti potrebujú , aj akú výbavu používajú , aj do akej hĺbky sa potápaju aj aké TIE DLHŠIE TRASY potrebujú , nakolko ani akademie nemaju 25m bazény , občas sa tam vopchá aj viac skupín , menších aj väčších , tak ten naš by mal splňať aj slušný štandard. Prepáč uvažujem , asi si myslela že zháňam trenera do sáčku. Ďakujem za radu

anjelicek26
28. mar 2022

@vipval my sme mali sukromneho trenera pre starsieho syna, ale proste kazdy pracoval priamo na plavarni...ale tak drzim palce, nech zozenies niekoho, kto dojde domov.

marika6
30. júl 2022

@vipval Dobry den. Podarilo sa Vam zohnat instruktora?. Mne by tiez jeden bodol pre dieta.