Top ORL lekár na konzultáciu v Bratislave

gemerka17
27. dec 2022

Dobrý deň,

Je v rámci BA lekar orl, ktorý by ma vysetril, pozrel lekárske správy a je ochotný riešiť stav, ktorý nie je z učebnice ?
Niekto kto sa zamysli a snaží sa pomôcť.
Veľmi by mi pomohlo akékoľvek odporúčanie.

renatka100
27. dec 2022

@gemerka17 mudr. Hromada urcite odporucam

sussana29
27. dec 2022
gemerka17
autor
27. dec 2022

@sussana29 bola som u neho. Sa snažil, ale nevie. Nejako som na mŕtvom bode. Mam u neho riešenie v teoretickej rovine, čiže by som chcela skonzultovat jeho postup.

shelby88
28. dec 2022

Štefanička Antolská

feketka
28. dec 2022

profesor Profant na Antolskej. je to jedna zo slovenskych spiciek co viem na ORL. Mne zistil v detstve velmi zriedkave vyvinove ochorenie ucha, na ktore nevedel dovtedy nikto prist... uz robi iba pol hodiny denne, lebo viac menej operuje, ale ak sa velmi posnazite, tak sa k nemu mozno dostanete.

gemerka17
autor
28. dec 2022

Ďakujem baby za odporúčania. Ja už na Antolskej som (u Tedlu), čiže tam by to nebolo vhodné. Čiže skôr niečo pomimo. Rozmýšlala som nad Mudr. Branislav Lorenc, má niekto skúsenosť ? Zase ku klasickému ORL na polikliniku ísť nechcem, tam nie je zvykom sa zamýšľať a snažiť sa, radšej pošlú pacienta preč.

svisto
23. mar 2024

@gemerka17 podarilo sa dakoho nájisť?
Tiež sme nepochodili u Tedlu...

gemerka17
autor
23. mar 2024

@svisto žiaľ nie. Veľká slabota.

feketka
23. mar 2024

skuste mudr. Barkociovu. Teraz otvorila novu ambulanciu v BA tusim na mytnej? ENTENEA sa to vola. Bola som u nej s malym synom a zobrala aj mna. Tiez som neucebnicovy priklad a nemala s tym problem. Je velmi mila

gemerka17
autor
23. mar 2024

@feketka aj riešila u teba niečo zložitejšie ? Teda tak, že si pozrela lekárske správy od iných lekárov a preštudovala (otvorila CD) napr. MR alebo CT ?

feketka
23. mar 2024

@gemerka17 ja som zatial len objednana, bola som u nej len so synom a spominala som aj moje problemy a bez problemov ma zobrala. Vyzera byt dost schopna. V aprili k nej idem so sebou a mam priniest aj lek.spravy. Ale rovno mi preventivne napisala lieky, ktore uzivam ked mam problemy.

gemerka17
autor
23. mar 2024

@feketka nemáš za sebou vyšetrenie ako MR alebo CT - hlavy, dutín, krku ? Lebo skonzultovať nálezy a riešiť ich, je už veľmi vysoký level a ťažko ťažko niekoho takého nájisť. Najmä lekári na poliklinikách si ani neškrtnú v tejto oblasti, vyššie pracovisko (nemocnica - primár ORL) má veľký problém s týmto.

feketka
23. mar 2024

@gemerka17 to nemam. A kontaktovat pana prof. Profanta si neskusala? On je kapacita. Sice uz viac menej odporuca len svojich nastupcov na Antolskej (ti sa mi vsak vobec nepacia), ale mozno sa k nemu bude dat nejak prebyt.

rlubica
30. apr 2024

@gemerka17 ahoj, ako si prosím ťa pochodila?našla si niekoho schopného? ďakujem za info

gemerka17
autor
30. apr 2024

@rlubica nula bodov. Záujem je veľmi veľmi malý.

evulienkaslx
30. apr 2024

skus Kramare sukromne centrum - Centrum Kramáre jednodňová chirurgia, MUDr. Lesay