Test na Covid-19 pri návšteve gynekológa v Bratislave

gabika0825
20. okt 2021

Ahojte baby prosím vás, ako je to teraz s tými testami k lekárom v Bratislave? Je ich treba ? Nie som ockovaná a potrebovala by som sa objednat ku Gyn na preventivku. Niekde som čítala že pýtajú aj tu v BA a niekde som čítala že nepýtajú. Tak že či náhodou neviete 🙂 nejdem do nemocnice, iba na polikliniku.

renka30
20. okt 2021

Zavolaj si ku svojej lekarke, ta ti povie presne co vyzaduje. Podla mna je to teraz rozne - niekto chce test a iny zas nie. Ja som bola minuly tyzden na preventivke u zubara aj s dcerami a test nechceli (tiez som z BA)

michaela789
20. okt 2021

@gabika0825 nie som síce z BA ale myslím že toto si určuje každá ambulancia sama po celom Slovensku.
Môj gyn test pýta, kamoškina nie. Musíš tam jedine zavolať a opýtať sa. Ja už sa teraz bez telefonátu ani nezačnem obúvať lebo nikdy nevieš či ťa neotočia vo dverách.

adriannasvk
20. okt 2021

Zavolaj si ale ja som bola v BA 2x posledne 2 tyzdne a nepytali odo mna nic

gabika0825
autor
20. okt 2021

Ďakujem baby😊

mistymay33
20. okt 2021

@gabika0825 ja som bola na gyn na preventivke a moja lekarka nepýtala nic. Podla mna zalezi od samotného lekara ako sa rozhodne.

andrejka1974
20. okt 2021

Ja som bola posledne 2 tyzdne u roznych lekarov a nikde test nepytali az ked som isla na hospitalizaciu vtedy aj ockovany musia mat pcr test

tara42
20. okt 2021

@gabika0825 ja som bola pred mesiacom u gyn v BA a nic nepytala.