Svedomitý gynekológ v Bratislave

kvetinka719
13. feb 2022

Ahojte, viete mi odporučiť svedomiteho, zodpovedného a empatickeho gynekológa v BA? Som po kyretazi po MA, chcela by som čím skôr otehotniet a hľadám niekoho, kto ma bude zodpovedne manažovať a v žiadnom prípade nič podceňovať a nechávať na náhodu. Ideálne, ak by bol/a aj psychickou oporou, nakoľko som po prvom potrate uzkostlivejsia.
Za každé odporúčanie vám ďakujem

tin331
13. feb 2022

Moja skúsenosť - v r 2017 som mala istého pána gynekológa, vďaka ktorému som prišla o bábätko a takmer aj o život. Potom mi moj známy poradil pani doktorku Marekovú (Petržalka). Nepodcenila ani jeden moj psycho stav počas tehotestnva - chodila som tam ako na klavír. A nič nezanedbala. Čiže za mna - jednoznačne ona 🙂 aj vďaka nej mám 2 zdravé deti doma ❤️

aliaray1
13. feb 2022

@kvetinka719 ahoj, za mna velka spokojnost s MUDr. Krkoskom a berie aj nove pacientky.

kvetinka719
autor
13. feb 2022

@tin331 ďakujem pekne, popozeram a pripadne skočím na konzultáciu. Nechcem zbrklo meniť, lebo niekde som čítala, že sa môže len raz za pól roka a plánujem tehotenstvo, tak by som chcela byt u jedného

kvetinka719
autor
13. feb 2022

@aliaray1 naozaj? Ja od neho by som chcela odísť… a robí ti normalne všetky vyšetrenia? A bola si uňho už aj ako tehotná?

sam2
13. feb 2022

Za mna mudr.Totka v petrzalke ☺️

aliaray1
13. feb 2022

@kvetinka719 Ano, komplet vsetko mi robi, som v 30tt pomaly a je velmi pedantny a sme spokojni.

Mudr totka z Ruzinova ma v 5tt+0 poslal na potrat na urgente, s krvacanim a bez liekov. Tolko moja skusenost s nim nuz 🤷‍♀️. Uzavrel to tak, ze nebije srdce, mam hematom a opuch plodu a rano asap na vyvolanie potratu. Trval na tom, ze sa neda nic robit a lieky nepomozu.
Kontaktovala som 2 sukromne kliniky, z toho jedna v usa, kde sa divili, lebo hydrops (opuch) nevedia takto skoro diagnostikovat ani tam a detto cinnost srdca.

A dobre som spravila, zmenila som aj svojho ambulantneho gyn za Krkosku a ten mi asap predpisal progesteron a pokojne lezat.
Nedala som sa a cakame krasne a zdrave babatko-kazdy trimester som bola na prenatalnom sone u doktora Slezaka, uzasny pristup a odbornik.

sam2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
selena_luna
13. feb 2022

@kvetinka719 ako @tin331 aj ja chodim k dr. Marekovej, je skvela! Ja som sa k nej prehlasila tesne ako som otehotnela, zial bol to MA. Teraz ma sprevadza druhym tehotenstvom a klop klop dufam ze ho zavrsime uspesne. Je velka profesionalka, ja som velmi spokojna.

sam2
13. feb 2022

@aliaray1 vidis a ja mam uplne opacnu skusenost 🤷‍♀️

tin331
13. feb 2022

@selena_luna ona je úžasná, ľudská, empatická 🙏🏼 Drzim palce pri tehotenstve❤️🍀 hlavne veľa zdravicka

toscania
14. feb 2022

@kvetinka719 MUDr. Fellnerova v ZS Zaporozska ❤

banderaska29
14. feb 2022

za mňa mudr. kotek Vajnory 🙂 ♥ môj doktor - neskutočný vo všetkom. ako človek ako odborník 🙂

kvetinka719
autor
14. feb 2022

Ďakujem dievčatá, idem googlit a asi aj volať, pripadne si dám konzultáciu, nech už som tam potom od začiatku do úspešného konca tehotenstva, ak sa zasa podarí

luccija
14. feb 2022

@banderaska29 práve dnes mu idem volať či ma vezme🙂

kvetinka719
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvetinka719
autor
14. feb 2022

@luccija daj vedieť potom pls 😊

luccija
14. feb 2022

@kvetinka719 dám ordinuje poobede...ja som roky u Millyho, ale asi prišiel čas na zmenu mám veľké problémy z menzesom a stále ma tlačí len Norethisteron.

sam2
14. feb 2022

@kvetinka719 ja som odisla uz od dr.Millyho a dr.fellnerovej (u tej som mala pocit, ze platim len za to, ze chytim klucku v poslednom case) a ostala som u dr.Totku, ku ktoremu som si preniesla kartu po druhom tehotenstve co mi odrodil druheho syna. Som prekvapena negativnou skusenostou, lebo je asi prva co citam. Odrodil aj moju sestru a kamosku (ktora si k nemu tiez preniesla kartu).
Kazdopadne, zelam stastnu ruku pri vybere a aby si bola spokojna a pokojna cele tehotenstvo ☺️

danadanaba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
15. feb 2022

@kvetinka719 berie nové pacientky Tie, ktoré nebývajú v jeho obvode platia 60 eur poplatok.Treba si zo stránky stiahnuť potvrdenie a poslať starému gynekologovi a do 2 t volať novému na vstupni prehliadku

danadanaba
15. feb 2022

Mudr Grossova, robi aj v Iscare a ambulanciu ma v Dubravke,venuje sa teme neplodnost

jancazvalova
16. feb 2022

Tak esteze sa da viac menej z tych doktorov vyberat vsak zienky? 🙂 Aby si kazda mohla rozhodnut pre takeho, aky jej vyhovuje. A predsa len povedzme si, kazda sme ina, kazda si vyzaduje inu pozornost, ine sluzby, starostlivost a podobne. Ja chodim k dr. Millymu a za mna super. Ale daj teda potom vediet, ako si sa rozhodla a drzim palce aby vsetko dobre dopadlo 🙂

cajchana
18. feb 2022

@jancazvalova no nieco mi o tom hovor 🙂 Osobne si myslim, ze je najlepsie o tom hovorit, ked chces nieco zmenit, lebo tak sa to dostane k vela ludom a vedia ti viaceri poradit, tak sa to stalo aj mne 🙂

aliaray1
18. feb 2022

@kvetinka719 wow, toto je skutocne obrovsky rozdiel oproti tomu, co zazivam ja 😳.

Preco ti nechceli vziat zakladnu krv a v ktorom tt si bola?

Takto...mna vzali v 5tt asap, predpisali progesteron, o tyzden prve sono...krvacala som a spinila. Cize ziaden potrat ako ma poslal Ruzinov-Totka a dole potratova ambulancia sa nekonal.
Pri sone mi povedali u dokiho, ze ved to je krasne zive tehotenstvo. Odvtedy pravidelne vsetko kontrolovali, zakladna krv, dalsia krv, prenatalne sona, a aj glukozovy zatazovy test, zas pravidelne sona na poradniach, konzultacie.
Cize od 5tt do dnes v 30tt som u nich a ked to porovnam s procare to sa ani neda...zazila som hulvatsky sprosty a laxny pristup opakovane az som bola v soku a to som ticha, nekonfliktna, neobtazujem, 100x si rozmyslim ci treba ist, 2x mi odmietali predpisat progesteron, akukovek liecbu a ze ked potratove povedalo, nemam tam co hladat a ich otravovat a ist tam naspat, a ze ked "to" po tom zo mna vypadne, nech si to odnesiem na histologiu a zavreli dvere. Ja som len ticho odisla a skontaktovala USA a sukromnu kliniku kde kukali ako bacil do lekarne. 3 dni som nespala, kym som hladala riesenia. Vratila som sa posledny raz do procare ale uz som nebola mila pacientka, ale pravnicka...dostal taky narez, ze sa klepal.

Dokopy ubehol tyzden bez liekov, az sa mi podarilo, ze ma vzal Krkoska.

Inak vcera som sla k dokimu asap neplanovane... male som vobec necitila cely den a nevedela ho zobudit ani ladom, zmrzlinou, cokoladkou... a to denne akcne kopavalo uz 2 tyzdne cely den. Pristup bol, ze mi volali spat, hned ma vzali a skontrolovali sono, laskavy a super pristup a zavolali ako vzdy aj manzela k sonu.

Kamaratka k nemu chodi tiez a rovnako pristupuju aj k nej.

Fakt nechapem ten rozdiel ale ak si neni spokojna, urcite to ries a velmi moc ti drzim palce.

jancazvalova
22. feb 2022

@cajchana no to mas pravdu aj hovorit a aj si zistovat informacie, lebo ako fakt zena ked chce mat kvalitneho lekara, tak co si budeme hovorit, treba veci riesit.
@aliaray1 ako tak citam ty si si tiez uziva svoje, to je hrozne. ale je to tak ako pises, ze sto ludi sto chuti a kazdej zienke vyhovuje niekto iny no.

cajchana
24. feb 2022

@jancazvalova ved jasne, ale ako ani sa necudujem ze v dnesnej dobe aj ked sa clovek pozrie na to zdravotnictvo, tak si fakt radsej priplati nieco, teda za kvalitu.
inak presne, to ked si citam, co ine zeny zazivaju, uff.