Svadba W hotel - Devínska Nová Ves

kika_r
25. feb 2023

Ahojte, mali ste niekto svadbu v tomto hoteli? Alebo ste boli ako hosť? Ak áno,ake mate pocity? 🙃

cacianka
16. mar 2023

@kika_r skús sa radšej spýtať na www.mojasvadba.sk.
Je to stránka zameraná na svadby a nevesty si tam radia oveľa viac ako tu na koni

basska_b
16. mar 2023

@kika_r my sme sa tam boli pytat, ale bolo nam to kapacitne male, vychadzalo to, ze jedlo by sa v jednej miestnosti a tancovalo v druhej. Podla mna je to vhodne len pre male svadby tak do 30 ludi, nas bolo 70

kika_r
autor
16. mar 2023

@basska_b nas by bolo do 40, ale teda písala som tam a pomaly mesiac ani žiadne info🤷🏼‍♀️
@cacianka ďakujem pozriem

basska_b
17. mar 2023

@kika_r Asi lepsie osobne ist, ked doteraz neodpisali, to sa uz neozvu... vlastne ani neviem, ci to tam funguje, bola tam zasielkovna, ale uz tam neni.

kika_r
autor
19. mar 2023

@basska_b aha, tak je možné že to naozaj ani nefunguje. Pojdeme pozriet ked budeme mať cestu. Ďakujem.

qetka
19. mar 2023

@kika_r a nechces radsej vedla v Kolony?

basska_b
20. mar 2023

@kika_r Ale tie zasielkovne furt menia, na grbe v zahradnictve vydrzala 2 mesiace...

kika_r
autor
23. mar 2023

@qetka to nepoznám,mali ste tam svadbu alebo tam boli na svadbe?

qetka
23. mar 2023

@kika_r mali sme tam svadbu 🙂

ysseba
23. mar 2023

@kika_r W hotel funguje stále. Zásielkovňa tam je zrušená, to je pravda. Vraj sa to chystajú rozširovať tak, aby sa tam dali robiť aj väčšie svadby. No ale to, že neodpísali je zvláštne, to bude len nešťastná náhoda (zabudnutý email). A Kolony je krásny podnik, my sme tak mali svadobné fotenie (okrem iných miest). To vlastní otec Nely Pociskovej.

kika_r
autor
30. mar 2023

@qetka mozem sa spýtať koľko vás bolo a ako to vyšlo cenovo? Kľudne aj do spravy ak by to nebol problem🙂

qetka
30. mar 2023

@kika_r ja uz si to veru nepamatam, ale mali sme iba prednu cast, bez salonika. 43 ludi, plus fotografka s dj (ti sedeli mimo) a marinsa mi, ze mi konzumacia bola vtedy 2800 Eur, ale tym si vobec nie som ista. A teda bolo to par rokov dozadu. Treba si tam zavolat, stretnut sa s prevadzkarom a on povie moznosti a ceny.

kika_r
autor
31. mar 2023

@qetka ďakujem 🙂