Svadba v Bratislave

lentilllka
4. okt 2021

Zdravim,

vedeli by ste mi prosim pomoct s priestorom na svadbu v BA, cca 60 ludi?
Chceli by sme mat obrad aj hostinu na jednom mieste.
Boli sme pozriet Hradnu Branu na Devine a rest. Maranello (tam sa ale neda urobit pekny obrad).
Dakujem 🙂

mistymay33
4. okt 2021

@lentilllka hotel Ponteo.

yoxinka
4. okt 2021

@lentilllka
Bola som na jednej svadbe v Hradnej bráne (obrad mali v kostole), ale bola to vizuálne najkrajšia svadba na akej som kedy bola 🙂.

janai1
5. okt 2021

Penzión Berg v Petržalke

lilsuri
6. okt 2021

@lentilllka ja som mala hostinu v Maranelle a boli sme velmi spokojni, aj izby pre hosti maju velmi pekne, ale obrad som mala v kostole, lebo oni to tam robia vonku pri ceste 🙈 keby si mala nejake otazky tak kludne napis

kikushaa
6. okt 2021

Moja kamaratka mala obrad aj hostinu v Marianke tesne vedla Ba. Putnicky mlyn, bolo tam velmi utulne (moznost priamo tam ubytovat aj cezpolnych) dostupnost do ba taxikom viac ako friendky ✌️ Jedlo vyborne (vtedy) asi aj trosku lacnejsie oproti Ba (neviem to posudit, ja som za tie prachy radsej mala svadbu spojenu so svadobnou cestou 😁 mimo Slovenska)

engynka
6. okt 2021

@lentilllka restauracia Auspic (neni som si ista poctom ale 60 by mohli dat), vyhlad urcite krasny na Dunaj a hrad. Tiez aj vo Vodarenskom muzeu byvaju svadby, prostredie toez pekne aj na obrad vonku

jarmila1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yoxinka
6. okt 2021

@kikushaa
Jedlo je v Pútnickom mlyne výborné aj teraz 🙂. Toto je fotka obyčajného obedového menu 😜.

kika_r
25. feb 2023

@lentilllka ahoj, dali ti v hradnej brane aj nejaku približnú kalkulaciu? 🙂 Rozmyslame prave nad svadbou tam ale nemaju ziadnu stranku len Facebook, takze asi tam budeme musieť ist priamo a spýtať sa.