Zdravím, viete mi odporucit nejakeho zubara kt. by ma teraz zobral? potrebujem vytrhnut zub mudrosti a moj zubar teraz take ukony nerobi. Ideálne by bolo keby tam neneham celu matersku, toho co mi odporucil dr. tak ze mam ratat akolo 130-150€, co sa mi zda vela. Či mam vsade ratat s takými cenami?
vo viacerych diskusiach odporucaju dievcata Dr.Tudika v tomto centre
https://ylux.sk/Konzultacie.html
ceny okolo 70eur, zavisi, ci iba vytrhnut alebo aj vysekavat treba (asi podla toho sa pohybuje aj cena), tu by vam mali povedat hned na konzultacii
@xjakubikovak mne trhali v Bratislave na pohotovosti na Kriznej a stalo to 90 eur, rychlo, bezbolestne, bezproblemovo, bolo to vsak pred koronou. Ci ta pohotovost teraz funguje a v akom rezime, to neviem, treba si zistit, zavolat tam. http://www.bolimazub.sk/pohotovost/contact
@xjakubikovak pripadne ak nie ta pohotovost, viem o este jednom zubarovi, ktory berie takmer ihned po dohode aj teraz v case korony, ale cenu za trhanie neviem.
Neskutočne ceny, mne vytrhli v Galante osmičku za 10 aj s injekciou 🤷♀️
manzelovi trhali vo familydentalcare a ak ho treba iba vytrhnut, tak nie je to drahe, klasicky cennik 15eur anesteza a za vytrhnutie neviem presne kolko to uz bolo, ale tak okolo 50eur platil, a uplne bez problemov to bolo, ziadne antibiotika ani nic take
zavisi ako mate ten zub vyrasteny, ci treba aj chirurgicky, ak ano, tak podla mna hlavne za to je ten priplatok
Ja viem poradit vyborneho, ale tiez okolo 130€..
ja mam sukromnu zubarku (nema zmluvu so ziadnou poistovnou) MUDr. Kucerakova na Sancovej. Trhala mi 2 horene 8-cky absolutne bezbolestne a rychlo. Stalo to cca 70-80e ale trha LEN horne 8cky ked su vyrastene, spodne vraj maju nejaky iny druh korena a tie vraj trhaju len stomatochirurgovia (tak mi to ona vysvetlila pred 2 rokmi) 😀
@xjakubikovak záleží či chceš trhať neprerezane alebo prerezané osmičky. Ak sú neprezane, tak to môže robiť len stomatochirug a stoji to viac. Ja som platila 170€ lebo bola neprerezana. Ak máš prerezane, tak to môže robiť stomatológ a je to lacnejšie, ale neviem o koľko, to ma každý inak.
@ivetka_kamo kde???
@eriksonka1234 poliklinika, minulý rok mi trhali
poliklinika ružinov, síce musíš prísť asi o 6 aby si prišla na rad ako posledná niekedy o 11, ale neplatíš nič (ani za injekciu), je to rýchle a kvalitné - žiadne rozmrvené kúsky, takým by som brala diplomy. bolo to minulý rok na jeseň, meno si nepamätám, cca 50r muž.
@greta2017 nie, netusim, bol to prave ten zubar na tej pohotovosti na Kriznej v BA.. viem, ze sa tam strieda niekolko zubarov, taka mlada blondinka, ta je tiez velmi fajn (to som pocula od niekoho ineho) a ja som natrafila na tohto mladeho zubara. podla mna kebyze tam zavolas alebo napises a opytas sa nanho, povedia ti, kto to je a kde pripadne normalne ordinuje, ked nie je na pohotovosti 🙂 inak som citala nanho aj dobre recenzie, ked som citala recenzie na tu zubnu pohotovost, viac ludi spominalo, ze malo dobru skusenost s tymto mladym zubarom 🙂
ďakujem vsetkym za tipy 🙂
@marci77 u neho som aj ja bola na extrakciu zubov múdrosti. Strasne som sa bála a vôbec som okrem tlaku nič necítila. Uplne som bola v šoku 😅 platila som za dva zuby 260e
@xjakubikovak odporúčam tiež doktora Tudika. Za 5min dva zuby vonku, komplet a bez stipky bolesti. Jedine co ma bolelo, bola injekcia keď si ich chystal 🙂
@xjakubikovak u sukromnych ano, ak to nejde vobec na poistovnu.