Dostala som kontakt na školu kde majú skúsenosti s deťmi s poruchami autistického spektra.Tie, ktoré máte také deti a sú v škole majú asistenta, majú domácu výučbu, alebo ako ste riešili školskú dochádzku?
Čaká nás to až o rok, ale zisťujem si už možnosti.
Tu sa mi páči všetko, až na cenu.Doma vedieme rozhovory muž sa boji či na inej škole nedostaneme tú istú službu a pod a bezlatne.Muž je idealista pripadá mi, že si ešte stále nepripustil, že syn je iný a bude s tým problém celkovo so socializaciou, výučbou.Vase skúsenosti s učením deti s poruchou autistického spektra?
Môžeš sa spýtať kde je tá súkromná škola pre autistov
Tak moja je ťažký stupeň a chodí do školy len dvakrát po 1 hodine do týždňa zvyšok dňa je v dss
Výborná štátna (čiže bezplatná) škola pre deti s autizmom je ZŠ Dolinského. A myslím, že aj ZŠ na Patrónke, ale tou si niesom úplne istá.
Veľa rodín to rieši formou homeschoolingu či unschoolingu, nerozmýšľali ste nad tým?
velmi zalezi nakolko je dieta funkcne, komunikativne a aky ma intelekt + dg. niektori to davaju v beznej ZS aj bez asistenta, ini z asistentom a ini len v specke
dobry vecer, do akej skoly sa vam podarilo nastupit?
https://www.modrykonik.sk/group/6383/
Napis sem