Súkromná základná škola v Bratislave pre deti s autizmom

14. apr 2023

Dostala som kontakt na školu kde majú skúsenosti s deťmi s poruchami autistického spektra.Tie, ktoré máte také deti a sú v škole majú asistenta, majú domácu výučbu, alebo ako ste riešili školskú dochádzku?
Čaká nás to až o rok, ale zisťujem si už možnosti.
Tu sa mi páči všetko, až na cenu.Doma vedieme rozhovory muž sa boji či na inej škole nedostaneme tú istú službu a pod a bezlatne.Muž je idealista pripadá mi, že si ešte stále nepripustil, že syn je iný a bude s tým problém celkovo so socializaciou, výučbou.Vase skúsenosti s učením deti s poruchou autistického spektra?

andrejka1974
14. apr 2023

Môžeš sa spýtať kde je tá súkromná škola pre autistov

andrejka1974
14. apr 2023

Tak moja je ťažký stupeň a chodí do školy len dvakrát po 1 hodine do týždňa zvyšok dňa je v dss

kopytko03
14. apr 2023

Výborná štátna (čiže bezplatná) škola pre deti s autizmom je ZŠ Dolinského. A myslím, že aj ZŠ na Patrónke, ale tou si niesom úplne istá.

zuzike123
14. apr 2023

Veľa rodín to rieši formou homeschoolingu či unschoolingu, nerozmýšľali ste nad tým?

kacena4
14. apr 2023

velmi zalezi nakolko je dieta funkcne, komunikativne a aky ma intelekt + dg. niektori to davaju v beznej ZS aj bez asistenta, ini z asistentom a ini len v specke

lucky0348
17. nov 2024

dobry vecer, do akej skoly sa vam podarilo nastupit?