Súkromná stredná odborná škola veterinárna - Bratislava

tami151
28. mar 2021

Ahojte🙂 moja dcéra by chcela ísť na strednú veterinárnu školu v Bratislave. Chodila ste tam niektorá alebo tam chodí vaše dieťa, prosím? Chcela by som vedieť recenzie na túto školu aká je a, či je neskôr problém dostať sa na vysokú veterinárnu školu. Vopred ďakujem za info.

hettinka
28. mar 2021

@tami151 ak chce úst na VS študovať veterinu, nech ide na gymnázium, nie odbornú školu. Prijímačky na veterinu sú skoro take náročné, ako na medicinu alebo farmáciu.

tami151
autor
28. mar 2021

@hettinka ďakujem

qetka
28. mar 2021

moja kamoska tam studovala a potom isla na veterinu do Kosic, teraz je veterinarka, moj kamarat tam studoval a teraz robi grafika 🙂 A moj ocko tam kedysi davno ucil a pochvaloval si ziakov - ale to je tak 15+ rokov

tami151
autor
28. mar 2021

@qetka ďakujem a nebol neskôr problém dostať sa na vysokú školu?

qetka
28. mar 2021

@tami151 nemala problem, ani nebola najlepsia ziacka, ale ona proste vzdy chcela ist na veterinu, inu moznost nepripustala 🙂

tami151
autor
28. mar 2021

@qetka to je presne ako ta moja😂

lindous
28. mar 2021

@tami151 ja som doučovala študentku všeobecnej veteriny na VŠ a tá ich chémia a biochémia bola pomerne náročná, predpokladám že podobne to bude s biológiou a biofyzikou.. Pokiaľ viem, tak na odbornej škole sú chémia, biológia len v prvom ročníku, fyzika neviem či vôbec.. Ja by som asi išla cestou gymnázia, lebo ak aj na sebe bude makať a na prijímačky sa naučí, ešte tam bude musieť vydržať 😊

tami151
autor
28. mar 2021

@lindous ďakujem

hettinka
28. mar 2021

@tami151 pozri si ako sú na tom http://veterinarnaskola.sk/images/dokumenty/pdf...

Tie výsledky maturity sú katastrofálne. 6 maturantov nevedia pripraviť? Ako mozu ist na VS?

tami151
autor
28. mar 2021

@hettinka ďakujem, toto som nenašla. Kde si to našla, prosím?

hettinka
28. mar 2021

@tami151 normálne na stránke tej školy, v MENU - NA STIAHNUTIE a tam Správa o výchovno vzdelávacích výsledkoch.

Toto je minuly rok, keď sa nematurovalo, len počítali známky podľa priemeru. http://veterinarnaskola.sk/images/dokumenty/pdf...

tami151
autor
28. mar 2021

@hettinka ďakujem

rovni
21. sep 2021

@tami151 dobrý deň,prosím neviete koľko sa platí za školu? Nikde som to nenašla...... ďakujem