Súkromná škôlka alebo jasle pre 2-ročné dieťa - Bratislava

missi123
25. aug 2022

Ahojte prosim odporucte sukromne jasle/skolku pre 2 rocne dieta v Bratislave, ideálne lokalita (stare mesto, ruzinov, nove mesto, petrzalka)

Ide mi o pristup k detom. Mensi pocet deti na 1 ucitelku. Proste miesto, kde ste spokojni, ze vase dieta chodi❤️

maggiba
25. aug 2022

Za nas jednoznacne: Pressburg Montessori Preschool. (Hummelova) Uz druhe dieta nam tam zacalo. Prve zacalo pred 2.rokom a konci ako skoro 7rocny, cize aj predskolsku uspesne zvladol tam. ☺️

S riaditelkou a zakladatelkou Zuzkou Vaskovou vies najst napr rozhovor vramci Mama Gang podcastu, alebo online v nejakych periodikach.

mirka037
28. aug 2022

@missi123 za seba doporučujem Kids Paradise Vyšehradská ale majú aj v Ružinove tuším.. Som veľmi spokojná mala tam tento rok bude tretím rokom

marusia674
30. aug 2022

@missi123 ja davam teraz od 5.9 2rocnu do jasliciek Gašparko v petrzalke, zatial maju 8 deti prihlasenych na 2 ucitelky, vyzera to tam dobre aj recenzie som na nich dostala len kladné

tommysimon7
26. júl 2023

@marusia674 zdravim, prosim ake mate skusenosti s Garsparkom? Vdaka 🙂

marusia674
9. nov 2023

@tommysimon7 ospravedlnujem sa, az teraz som si vsimla, ze ste ma oznacili. Dcera tam bola spokojna. Jedine vyhrady mam na jedlo. Ucitelky boli super, program super, vela tvorili, vela tie deti naucili. Len napr by som si predstavovala miesto toastoveho chleba s maslom kazdy den nieco ine, napr rozok, kaizerku alebo makovku. Papier znesie vela, ale realne jedalnicek iny.