Súkromná MRI v Bratislave

5. mar 2023

Ahojte, kde sa prosim nachadza sukromne MRI kde sa plati, ale mam termin do tyzdna? Dakujem!

liljana
5. mar 2023

skus sportclinic.sk

stanulienkat
5. mar 2023

Naco 2 temy????

luccija
5. mar 2023

@liljana oni majú slabšie a iba na určité veci.Ja som sa informovala, lebo jedn z mála majú otvorené MRi

liljana
5. mar 2023

@luccija Aha. Mne robili mri kolena, za doplatok 50 eur k poisteniu. Vsade inde sa cakalo mesiace ...

yoxinka
5. mar 2023

V CINRE v Petržalke som mala termín do dvoch týždňov od objednania, šlo o driekovú chrbticu. Keď som potrebovala mozog a krk, v CINRE som mala termín o tri týždne. Majú zmluvy s poisťovňami, takže to bolo zadara.

beataxxx
5. mar 2023

Mr.magnet

beataxxx
5. mar 2023

A niekto mi spominal, ze u nich v malackach je to hned

bennn
8. mar 2023

@liljana tiež uvažujem nad mri kolena... čiže si sa normálne objednala cez tel. cislo na stranke, a platila si len 50€ ...a ten vysledok a diagnozu alebo tak, to ti tam oni stanovili ? Alebo ako to funguje?

liljana
9. mar 2023

@bennn Ano, je to normalna sukromna klinika, operuje sa tam. Zavolaj tam a vsetko ti povedia. 50 eur sa platil doplatok za MRI, ale je to par rokov dozadu. Pri operacii treba rata s doplatkom. Ja mam odtial iba MRI, operacia bola inde, kde nebolo treba doplacat. Tak rozhodnutie bolo jasne. Keby sa doplacalo aj inde, tak zostanem tam.