Poraďte súkromnú kliniku na rekonštrukciu zubov Bratislava/Trenčín
@guudy vazne? Pozriem to. V Schill som uz bola na nezaväznej predbeznej konzultacii. Ratam s tym, ze to bude do cca 10.000€, ide mi hlavne o pristup, profesionalitu, ochotu. Zdravotne som si uz presla toho dost (onkopacient), urcite zvazujem aj celkovu narkozu...bolesti som si uz uzila dost.
@alenah31 schillu sa prosím ťa vyhni. Tam budeš ako pokusny králik. Je tam veľa neskúsených lekárov, ktorý sa učia a majiteľ kliniky ich zamestnava ako lacnú pracovnú silu. Je to všeobecne známe, nájdeš na fórach rôzne skúsenosti.
Zhodou okolností rekonštrukciu chrupu riešime teraz s mamou. Ona potrebuje aj implantáty aj dorobiť kosť. Vyberali sme podľa top chirurga a vybavenosť kliniky a materiálu implantatu. Implantáty chcem strauman. Vo výbere bol:
1. Dently - babcan
2. Dent 32 - panek
3. Smardental- tulenko
4. Smileclinic - kafka
Vybrali sme po konzultáciách a recenziách možnosti číslo 2.
Ešte dodám, ze schill je najdrahší zubár v BA. Veľký odbornik je aj dr. Babcan z Dently. Do dently chodím ja už dlhodobo. Babcan mi chirurgicky odstránil osmičku.
@alenah31 skutočne si daj pozor aj ako je klinika vybavená. To jesť treba mikroskop, CTčko, korunky na počkanie. Ak chceš impantáty treba sa ísť do tých najlepších t.j. strauman. Iné značky sú tak o 200 e lacnejšie, čo pri implantáte kde sa pohybuje cena od 1500 e/ kus je zanedbateľné. Ak ti bude treba doplnať kosť, treba profi profi chirurga (na chirurga treba mať zvlášť doplňujuce štúdium, tak pozor na to, aby to zubár mal, ideálne je prax v odbore 15 rokov a viac) . Žena chirurgička (je minimum zubárok, ktoré majú na to príslušné vzdelanie) tam nepatrí ani jedna, určite by som volila muža.
Čo sa týka interklinik, ako už zo stránky vidno, nič nepíšu o vybavení (nemajú) a tiež cenníku (čo je netrasparentné). Robia to presne preto, že potom ti zadrú také peniaze, ako keby si to mala urobené v najvyššej kvalite, čo oni neposkytujú. Bola tu jedna baba, čo si u nich robila endodonciu (bez mikroskopu) za 500 e. Hodnota práce reálne za 50 e, + má vysokú šancu, že sa jej to nepodarí, kedže to robili bez mikroskopu, až tu sa potom dočítala ako sa to robiť má. Nikto ju neupozornil, ako to vyzerať má, a aké sú riziká, peniaze za prácu neskutočné. Tiež ju tlačili dosť do korunky. Čiže pozor aj na také praktiky.
Rozhodne choď do viacerých kliník sa poradiť a aký majú návrh. Čo chirurg to aj iné riešenie. Tak na to pozor.
Odporúčam Krau clinik Bratislava, Dr. Szabo, mne, mužovi aj sestre dal komplet do poriadku zuby, všetci sme boli veľmi ťažký prípad, min. 12 rokov pracoval v Schill dental clinik a otvoril vlastnú klinika. Je fakt topka
Ja neodporucam Romanikovu z Interklinik
Ak mozem poradit tak sa vobec neorientujte na kliniku, ale na konkretneho zubneho lekara. Zvlast na tychto velkych klinikach to funguje tak, ze sa tam prestrieda vela vela lekarov. Casto aj absolventov, ktori este nemaju dost skusenosti aj ked takym zrejme nedaju hned robit rozsiahlu protetiku....no ale neviete na koho natrafite. A dalsia vec je ze cena nemusi zodpovedat kvalite. Ja sice nie som zo zapadu a nepoznam nikoho konkretneho ale drzim vam velmi palce nech sa rozhodnete spravne. Lebo to coho su niektori lekari schopni, je nie kedy na zaplakanie.
@frantiska prečo neodporúčate Smart? Mám tam v júni konzultáciu kvôli implantátom a teraz som na vážkach či tam vôbec ísť... už mám z toho chaos, na každého čítam dobré aj zlé recenzie a neviem sa rozhodnúť.. vedeli by ste mi prosím poradiť z vlastnej skúsenosti kto by bol taký naj? Predsa len, nie je to malá čiastka za implatáty a nechcela by som potom ľutovať výber kliniky/zubára...
@adka08 chapem nie je lahke sa rozhodnut ku komu a zvlast ked niektory maju neskutocne recenzie o ktorych sa uz pisalo viackrat na blokoch ,ja osobne by som isla do Piestan Salkovi alebo Babcan Bratislava a zverila by som sa jednemu z nich do ruk predsa sa jedna o vela penazi a j trochu bolesti, drzim palce aby ste sa spravne rozhodli
Ahoj kam si sa nakoniec rozhodla ist ?
Dobrý deň, máte skúsenosť s klinikou ktorá spolupracuje naozaj s kvalitným zubným technikom, kde predné korunky okrem vysokej kvality nebudú vyzerať ako konské zuby? Neviem čím to je, ale prvé už permanentné korunky som mala oproti vlastným zubom väčšie, vporiadku, písal sa rok 2001 technika ide vpred, ale aj ďalšie dočasné (2017) to už len kopírovali. Ani foto spred koruniek nepomohlo nato aby nevyrobili podľa mňa "kone". Ďakujem za pozitívne recenzie a tipy!
Interklinik a pani doktorka Romaníková, úžasné veci vie urobiť s chrupom.