Dobry den zelam,
Mohla by som sa popytat na nejake recenzie ohladom detskej ocnej kliniky? Nemam skusenosti so ziadnou detskou. Syn ma dva roky a potrebovala by som mu dat mrknut ocka, avsak na nete je niekolko sukromnych a malo recenzii. Neviem si teda vybrat. Pozerala som Vesely.sk, Opthalmo, a pod.
Vopred dakujem.
🌷🌷🌷
bola som raz u Veseleho a tak arogantneho dr som nezazila
od mala som v starostlivosti dr Elizovej robi na Kramaroch ale aj sukromne, sukromne sa da objednat tu , ale rataj minimalne 50e za vysetrenie
https://www.navstevalekara.sk/lekari/ocny-lekar...
Odporucam doktorku Elizovu. Bola som u nej s malou ked mala len 2 tyzdne a vazny zapal ociek. Je velmi mila a citliva. Boli sme u nej v lamaci.
Dakujem krasne vsetkym.... dr Elizovu som tiez zvazovala, recenzie ma skvele. S poistovnami zmluvy nemaju, cize slm si vedoma toho poplatku. Stale je to menej ako u Veseleho, tam je to fakt neskutocna cena, plus 30€ navyse sa olati za extra cas ked dieta nespolupracuje. Fuh 🙈
Ale ak je dr Elizova taka dobra, tak asi to skusime u nej. Pozerala som aj tie objednavacie dni a casy a ma to veru plne. Na jedneho pacienta polhodka. Zda sa mi, ze je to malo? Alebo to naozaj za taku kratucku dobu stihne pacienta aj ked nebude soolupracovat?
@kmihi tiez prave hladam ocnu pre syna, lebo dostal u "nasej" okuliare a vidi cez ne horsie ako bez okuliarov, tak ho chcem dat niekde inde premerat. Ja este zvazujem Neoviziu, Dr. Bohm a Zeiss v Boroch, len sa neviem rozhodnut. Na ploche som uz videla aj negativne recenzie na Elizovu a ja potrebujem ozaj odbornika aj s vybavenim, tak neviem ci to risknut...
Ja odporucam,Mudr Veselinu Turansku
@zuzike123 ja som syna nakoniec objednala k tej p. Doktorke Elizovej kedze som ziadne zle recenzie nenasla. Ma ale riadne plno a najblizsi termin mame o necele tri tyzdne. (Taky co nam vyhovuje). Naozaj ma plno ale chcela som ju skusit. Uvidime. Verim, ze to dobre dopadne a bude si vediet poradit aj s tym nasim malym vrtochom 😅 uz vidim ako bude vyvadzat 🤦🏻♀️😩
@kmihi Ahoj, mozem sa spytat kolko berie Dr. Elizova za vysetrenie? Nanasla som cennik. Tiez potrebujem objednat 5 mesacneho syna na vysetrenie. Jedno ocko ma mensie ako druhe. Tak nech sa na to pozrie odbornik.
@marselita10 ak sukromne rataj minimalne 50e zalezi co bude robit
@marselita10 tak nakoniec sme u nej aj boli a naozaj sa malemu velmi venovala. Napriek tomu ze bol ako utrhnuty z retaze, sklbal sa, tak mala trpezlivost veru. Za celkovu prehliadku sme platili 80€
Vesely