Pekny vecer mile damy, skor, ako by som sa tu rozpisal so slohovymi schopnostami mne vlastnymi uplne zbytocne, len v kratkosti sa opytam, ci ste tu slobodne mamicky ready aj na zoznamenie do realu, alebo ano?
Ja: 43r., slobodny, zabezpeceny, pohodovy, s otvorenou myslou pripravenou na absorbovanie takmer vsetkeho, okrem...napisem neskor, ak bude treba (mam obavu, ze bude)...
Ty, mila dama: Slobodna mamina, vekovo mladsia, 30-40r., BA a okolie (40-50 km), mlada, pekna, inteligentna (zn.: Protiklady sa pritahuju :o) ), ale tiez s otvorenou myslou, kedze ludia tvoriaci sucasny svet to potrebuju a budu potrebovat mozno viac, ako kedykolvek doteraz.
Zatial len v kratkosti, v ramci warm up-u.
Damy, ktore uz teraz najdu odvahu na sukromne spravy, alebo ako sa to tu vola, maju prednost. 🙂
Kámo nikoho netrápi tvoj charakter. Pošli fotku.
@samuel4800 povie nick bez fotky a bez vyplneneho profilu. A kedze tebe o charakter nejde, pre teba tato cast fora nie je vhodna, prejdi plynule k dalsej, je ich tu na mraky.
Dakujem za vsetky tieto zivot a svet obohacujuce komentare. Fotku nemam problem poslat damam, ktore prejavia seriozny zaujem, vid zakladny status. @martul , neviem, ci poznas, ze "Clovek musi iba zomriet, ostatne vsetko iba chce" a nastastie o tom, co chcem, a co nie, este stale rozhodujem ja. V rychlosti som si preklikal nejake statusy vcera na tuto temu a fotky boli iba v malo pripadoch. Vopred dakujem za vas cas, naozaj v pripade zaujmu o seriozne zoznamenie piste spravu, na ostatne statusy uz nebudem reagovat, lebo nechcem. Dakujem za porozumenie.
Inak, admini mi od vecera do rana iba opravili nadpis temy, z povodneho "Vikendovy warm-up", takze to vyzera tak, ze proti teme ako takej nenamietaju.
A s hrozou zistujem, ze nick @samuel4800, s damskym profilovym obrazkom, tu v inej teme pise o tom, ako jeho tatino, citujem, "je závislý na hraní hry, v ktorej si buduje virtuálne tesco". Príde mi to min. absurdné, aby takýto nick písal o nedôležitosti charakteru a pýtal fotku. Ale nechcem sudit uzivatelov konika podla jedneho nicku, tak to len na margo.
Iba zeny s detmi?
@acrobaleno Ahoj, v ramci lockdownu rad popisem aj s nemaminou. Ak pisanie bude splnat aspon niektore z atributov z uvodneho statusu, v pohode vybehnem aj von, ked nas pan premier a jeho pandemicka crew pustia aj trosku dalej, ako len do prace a do prirody s platnym negativnym certifikatom.
@bennn a tebe dnes kto stupil na otlak? Je snad prirodzene, ze medzi muzom a zenou musi byt pritazlivost. Ved nikto nehlada modela, ale pritazlivost tam byt musi. A pre jednu je pritazlivy muz, ktory by druhu vobec nezaujal, to je normalne.
@1uandme1 Ahoj, uz si našiel 😊?citam az teraz. vascinu atributov splnujem...az na tu Blavu 🤔.
Zvolen.
Nemýliš si to tu náhodou so zoznamkou?