Sú tu slobodné mamičky na zoznámenie?

1uandme1
30. jan 2021

Pekny vecer mile damy, skor, ako by som sa tu rozpisal so slohovymi schopnostami mne vlastnymi uplne zbytocne, len v kratkosti sa opytam, ci ste tu slobodne mamicky ready aj na zoznamenie do realu, alebo ano?
Ja: 43r., slobodny, zabezpeceny, pohodovy, s otvorenou myslou pripravenou na absorbovanie takmer vsetkeho, okrem...napisem neskor, ak bude treba (mam obavu, ze bude)...
Ty, mila dama: Slobodna mamina, vekovo mladsia, 30-40r., BA a okolie (40-50 km), mlada, pekna, inteligentna (zn.: Protiklady sa pritahuju :o) ), ale tiez s otvorenou myslou, kedze ludia tvoriaci sucasny svet to potrebuju a budu potrebovat mozno viac, ako kedykolvek doteraz.
Zatial len v kratkosti, v ramci warm up-u.
Damy, ktore uz teraz najdu odvahu na sukromne spravy, alebo ako sa to tu vola, maju prednost. 🙂

truthy
30. jan 2021

Nemýliš si to tu náhodou so zoznamkou?

1uandme1
autor
30. jan 2021

@truthy ahoj, neviem, mozno ano, nepoznam to tu zase az tak detailne. Ved ak porusim nejake pravidla, admini mi to zmazu, nic sa nedeje, zivot ide dalej.

samuel4800
31. jan 2021

Kámo nikoho netrápi tvoj charakter. Pošli fotku.

1uandme1
autor
31. jan 2021

@samuel4800 povie nick bez fotky a bez vyplneneho profilu. A kedze tebe o charakter nejde, pre teba tato cast fora nie je vhodna, prejdi plynule k dalsej, je ich tu na mraky.

martul
31. jan 2021

@1uandme1 ale on si nedal sem inzerát ako ty, on nemusí dať foto

1uandme1
autor
31. jan 2021

Dakujem za vsetky tieto zivot a svet obohacujuce komentare. Fotku nemam problem poslat damam, ktore prejavia seriozny zaujem, vid zakladny status. @martul , neviem, ci poznas, ze "Clovek musi iba zomriet, ostatne vsetko iba chce" a nastastie o tom, co chcem, a co nie, este stale rozhodujem ja. V rychlosti som si preklikal nejake statusy vcera na tuto temu a fotky boli iba v malo pripadoch. Vopred dakujem za vas cas, naozaj v pripade zaujmu o seriozne zoznamenie piste spravu, na ostatne statusy uz nebudem reagovat, lebo nechcem. Dakujem za porozumenie.
Inak, admini mi od vecera do rana iba opravili nadpis temy, z povodneho "Vikendovy warm-up", takze to vyzera tak, ze proti teme ako takej nenamietaju.

1uandme1
autor
31. jan 2021

A s hrozou zistujem, ze nick @samuel4800, s damskym profilovym obrazkom, tu v inej teme pise o tom, ako jeho tatino, citujem, "je závislý na hraní hry, v ktorej si buduje virtuálne tesco". Príde mi to min. absurdné, aby takýto nick písal o nedôležitosti charakteru a pýtal fotku. Ale nechcem sudit uzivatelov konika podla jedneho nicku, tak to len na margo.

marca12
31. jan 2021

@1uandme1 clovece teba by maloktora zniesa doma. Si vztahovacny,premudrely. Dufam,ze si aspon pohladny

martul
31. jan 2021

@marca12 a ešte každého čo mu niečo napíše stíha čeknúť čo kedy kde napísal, on si pomýlil zoznamku s vyverovym konaním 😁🤦

acrobaleno
31. jan 2021

Iba zeny s detmi?

1uandme1
autor
31. jan 2021

@acrobaleno Ahoj, v ramci lockdownu rad popisem aj s nemaminou. Ak pisanie bude splnat aspon niektore z atributov z uvodneho statusu, v pohode vybehnem aj von, ked nas pan premier a jeho pandemicka crew pustia aj trosku dalej, ako len do prace a do prirody s platnym negativnym certifikatom.

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barbora01
31. jan 2021

@bennn "na aku riť ti je fotka. Z fotky sa nenaješ" to je sice pravda, ale uznaj, ze urcita pritazlivost musi byt, tiez by si nebol s nejakou, ktora ta vobec nepritahuje, to by bolo zufalstvo

elizabet173
31. jan 2021

@bennn a tebe dnes kto stupil na otlak? Je snad prirodzene, ze medzi muzom a zenou musi byt pritazlivost. Ved nikto nehlada modela, ale pritazlivost tam byt musi. A pre jednu je pritazlivy muz, ktory by druhu vobec nezaujal, to je normalne.

delfinka55
21. júl 2022

@1uandme1 Ahoj, uz si našiel 😊?citam az teraz. vascinu atributov splnujem...az na tu Blavu 🤔.
Zvolen.