Sú tu mamičky z Bratislavy - Nové Mesto?

vierkam
10. sep 2011

Ahojte, su tu mamicky z oblasti BA - Nove Mesto, ktore maju deticky vo veku cca 2m? Nemam velmi s kym chodit kocikovat tu v okoli. Potesim sa spolocnosti. Vierka

mis_ka
7. nov 2011

@vierkam ahoj ja byvam na Novej dobe a tiez mam Filipka 🙂 moj je o malicko starsi, ale stale sa kocikujeme samozrejme 🙂

lucia366
18. nov 2011

Ahoj, ja mam 6 tyzdnovu dcerku. Byvame v Ludovej stvrti a radi sa pripojime. Ak mas zaujem napis mi pls na lucia366@post.sk

Tesime sa,
Lucia

mis_ka
20. nov 2011

@lucia366 ahoj 🙂 ludova stvrt to je niekde pri vajnorskej? kedy a kam chodievate von? kolko mas rokov, nic nemas vypisane v profile...

lucia366
27. jan 2012

Ahoj Miska,

Ludova stvrt je pri Poluse. Chodievame kade tade, casto na Kuchajdu, vacsinou doobeda okolo 10 a poobede okolo 1 alebo 2. Mam 28.

jancanaj
1. feb 2012

ahojte. rada sa pripojim na kocikovanie 🙂. byvam na Trnavskom myte, takze Novu dobu, Kuchajdu, ci Ludovu stvrt mam casto "na programe". Obcas tam zajdem aj do Materskeho centra. ale niekedy som leniva a staci aj parcik na Racianskom ;)

mis_ka
2. feb 2012

@lucia366 @jancanaj tak to skusme spolocne 🙂 ale pockame kym sa trosku otepli nie? ja teraz max do obchodu vybehnem a rychlo domov...

jancanaj
2. feb 2012

@mis_ka Ja v pohode "mrznem" 1,5 hod vonku 🙂. maly spi iba v kociku a vonku, tak musim. Bud. tyzden sa tie mrazy snad umudria, tak sa potom mozme dohodnut.

lia09
2. feb 2012

ahojte ja sice nie som z Ba ale potrebujem poradit.Neviete kde si mozem pozriet na nete odchody autobusov zo zeleznicnej stanice na Bajkalsku?Najlepsie autobus č.74 😉

sisaha
6. feb 2012
lucia366
8. feb 2012

Ahojte, uz je vonku celkom obstojne, tak ak by sa vam chcelo, mohli by sme v piatok alebo buduci tyzden niekam vyrazit. Co vy na to?

wwwphotokidssk
11. feb 2012

ahojte kocky, v novom meste sa nachadza atelier, kde sa v pondelok otvoria dvere a vy sa mozete prist pozriet, odfotit, upravit, kto potrebuje, vsetko zadarmo, a spoznat nove mamicky a ich deticky. 😉 😉 😉

jancanaj
13. feb 2012

@lucia366 my sme skaredo ochoreli. dokonca cela rodina :(. uz sa to nastastie lepsi. vonku sme neboli ani nepamatam. akurat u lekarky...
tento tyzden sa uz ma oteplovat, tak mozno koncom tyzdna uz budeme zreli na nejaku vychadzku. uvidime..

lucia366
13. feb 2012

tak to je riadne neprijemne:( prajem skore uzdravenie

jancanaj
27. feb 2012

tak ako dievcata 🙂? slniecko nam svieti, vonku zacina jar... tak kedy spolocne vyrazime do ulic?

mis_ka
27. feb 2012

ahojte, ja som sem dlhsie nezabludila, ale ako pise @jancanaj treba ist uz von 🙂

lucia366
28. feb 2012

Co tak v pondelok baby?

mis_ka
29. feb 2012

@lucia366 som za

jancanaj
29. feb 2012

@lucia366 pridam sa. len...kedy? a kde?

mis_ka
1. mar 2012

@jancanaj @lucia366 dame poobednu prechadzku? okolo druhej? co takto stretnut sa ihrisku nova doba, neni vam to daleko?

lucia366
1. mar 2012

Ja mozem. Tak o 2 tam. Zatial ihriska moc nepoznam, tak pripadne nas ponavigujem pri ktorej preliezke nech sa spozname🙂

jancanaj
2. mar 2012

@mis_ka to je to ishrisko tzv. jama 🙂? ok. to nemam daleko. len casovo je to take neiste - vsetko zavisi od maleho, kedy sa zobudi. teoreticky by som to mala stihnut a prakticky sa uvidi 🙂. cize predbezne - pridem 🙂. a mna spoznate podla "oranzovej hlavy" 🙂

mis_ka
2. mar 2012

@jancanaj @lucia366 no veru neviem, ci sa to vola "jama", ale je to v takej jame 🙂 okej, tesim sa! ja mam cierny kocik x-lander a moju fotku vidite

mis_ka
5. mar 2012

dnes to plati? ako sa spozname?

ivkadracova
30. nov 2014

Nejake aktualne mamy na stretnutie a baby staz?

lusia35
12. jan 2015

AHOJTE.. pozývam Vás do skupiny BRATISLAVSKÝ KRAJ 🙂

https://www.facebook.com/groups/885117668173890/

olena123
30. aug 2016

Dobry den! Hladam kamarata ci kamosku pre 4. mesiacne dievcatko 🙂 Byvame vedla Racianskeho myta, ale vieme prist do Kuchajdy, Medickej alebo Janka Krala. Ja som mam 26 rokov a rada by som si tu nasla kamosku na spolocne kocikovanie 🙂 Byvame v Bratislave 3 roky, a hladame kamaratov na spolocne vylety, prechazky atd.