Ahojte, su tu mamicky z oblasti BA - Nove Mesto, ktore maju deticky vo veku cca 2m? Nemam velmi s kym chodit kocikovat tu v okoli. Potesim sa spolocnosti. Vierka
Ahoj Miska,
Ludova stvrt je pri Poluse. Chodievame kade tade, casto na Kuchajdu, vacsinou doobeda okolo 10 a poobede okolo 1 alebo 2. Mam 28.
ahojte. rada sa pripojim na kocikovanie 🙂. byvam na Trnavskom myte, takze Novu dobu, Kuchajdu, ci Ludovu stvrt mam casto "na programe". Obcas tam zajdem aj do Materskeho centra. ale niekedy som leniva a staci aj parcik na Racianskom ;)
ahojte ja sice nie som z Ba ale potrebujem poradit.Neviete kde si mozem pozriet na nete odchody autobusov zo zeleznicnej stanice na Bajkalsku?Najlepsie autobus č.74 😉
Ahojte, uz je vonku celkom obstojne, tak ak by sa vam chcelo, mohli by sme v piatok alebo buduci tyzden niekam vyrazit. Co vy na to?
ahojte kocky, v novom meste sa nachadza atelier, kde sa v pondelok otvoria dvere a vy sa mozete prist pozriet, odfotit, upravit, kto potrebuje, vsetko zadarmo, a spoznat nove mamicky a ich deticky. 😉 😉 😉
tak to je riadne neprijemne:( prajem skore uzdravenie
tak ako dievcata 🙂? slniecko nam svieti, vonku zacina jar... tak kedy spolocne vyrazime do ulic?
Co tak v pondelok baby?
Ja mozem. Tak o 2 tam. Zatial ihriska moc nepoznam, tak pripadne nas ponavigujem pri ktorej preliezke nech sa spozname🙂
dnes to plati? ako sa spozname?
Nejake aktualne mamy na stretnutie a baby staz?
AHOJTE.. pozývam Vás do skupiny BRATISLAVSKÝ KRAJ 🙂
Dobry den! Hladam kamarata ci kamosku pre 4. mesiacne dievcatko 🙂 Byvame vedla Racianskeho myta, ale vieme prist do Kuchajdy, Medickej alebo Janka Krala. Ja som mam 26 rokov a rada by som si tu nasla kamosku na spolocne kocikovanie 🙂 Byvame v Bratislave 3 roky, a hladame kamaratov na spolocne vylety, prechazky atd.
@vierkam ahoj ja byvam na Novej dobe a tiez mam Filipka 🙂 moj je o malicko starsi, ale stale sa kocikujeme samozrejme 🙂