Ahojte 😉
po kratkej diskusii v julovkach, zakladam tuto temu. 😅
Bolo by uzasne zacat sa stretavat s nasimi drobcekmi, nakolko su uz vacsi a veela vnimaju.
Navrhujte terminy a miesta 😉
My sa uz tesime .......
My sa zase chystame do Ba medzi sviatkami.... 🙂
a my budeme medzi sviatkami prec 😀
my tu budeme asi aj medzi sviatkami 😀
a my tam budeme tento vikend
my este nie sme stale zaockovany. tak neviem. 😉
som za, ale neviem si predstavit miesto, ze kde by sme sa zmestili, ked uz sa neda v parku :(
mmmmm neviem kde by sme sa mohli stretnut,nejaka kaviaren klde sa nefajci???dnes som s malou bola v Mc Donalde na namesti SNP,celkom v poho akurat hluk,aaaa mozno niedke v auparku,kde je to miesto pre deti,time zome alebo ako sa to vola netusim 🙂
kazda pisete kedy ste v BA, ale skusme sa dohodnut na nejakych terminoch a mieste a kde nas bdue najviac, ten si zvolime.....
pred vianocami,dajme tomu na buduci stvrtok?18.12.???
ja viem ja viem. vidam mamicky na pokeci hore v kike ako su detickovske veci tak vedla je kaviaren a vedla detsky kutik tak v tej kaviarni ich je aj 5-6 a viac sa asi aj tak nestretne. ja by som navrhoval zajtra, alebo v piatok. weekend je nerealny....tam sa ani nepohneme.
no nikto sa nehybe
vidim. no buduci tyzden som v priebehu dna mimo a vecer sa nebudeme stretavat. a aj tak je to teraz v nakupnych centrach strasne. ludia saleju. a rok od roku to exponencionalne narasta.
az teraz som si vsimla, ze sa nam to tu troska pred tyzdnom rozbehlo..
realne to podla mna vyzera az "buduci rok" 😀
ta kika mozno nebol zly napad... ale napr ja som bola na stretku kde sme boli 4 mamicky a v poho sme boli v auparku pri Mothercare v kaviarni... chasencha co si myslela tym time zone? 😕
jeana to je detsky kutik v auparku ale bohuzial som si zistila ze pre deti od 3 rokov.....no asi az na buduci rok,aj ked ma to mrzi no ale nerozhybali sme sa... 🙂 kika??mmmmm to mam tak daleko az no,tam by som sa nijako nevedela dotrepat....
No ja dufam, ze sa budeme moct stretnut tento rok mamicky, ked bude pekne a teplejsie 🙂
my sme ready 😉 😀
aj my 🙂
no super, tak snad sa nam na jar podari stretnut 🙂
a preco az na jar???????? ☹
takze sa konat nic nebude????ved nooo ja sa tak tesim aj s malou,treba to rozhybat,buduci tyzden by vyhovoval??? 🙂
no ja dufam, ze sa konat bude 🙂
chasencha, si z BA a chodievas do Auparku, tak ked sa co len trosku umudri pocasie, co tak vybehnut do sadu janka krala a na kafe?
noooo jasne rada by som 🙂 ono to pocasie ja kazdy den ine 🙂 zy si presne odkial?ja karlovka
ja byvala karlovka teraz Marianka
ale som mobilna keby bolo potrebne 🙂
no ved aj ja...do auparku chodim vyhradne pesi 🙂
z karlovky do Auparku peso? 🙂
tak si mozeme dat niekedy stretko 🙂
no to by som rada,moj priatel hovori ze ked uz som na koniku den noc tak by som s nejakymi mamčami mohla niekam vybehnut 😀
jj z karlovky do auparku peso
tak to klobuk dolu 🙂
jasnacka ze vybehneme a vykuuuuuuuuuuuuuuupime vsetky bratislavske butiky. Nech sa trasu nase tucne materske 🙂
presne taaaaaaaaaaaaaaaaaak 🙂 vsetky vsetky a moj drahy ma zabije 😀 😀 😀
baby vy ste taketo konzumne zeny? takto akoze nakupy? 😀 😀 😀
my by sme velmi radi to stretko, ale ja uz mam takyyy stres zo shoppingov 😖
sa uz bojim vsetkych virusov, viroz, kychnuti atd 😠
aka by mohla byt alternativa? 😕
hahaaa aka si rychla 😀 mne by sa to pacilo este pred vianocami co poviete?
hmmm?buduci pondelok?len treba vymysliet kde