Kto má záujem sa stretnuť v petržalke a isť niekde na kavu.
fidel, uz jedno stretko si chcela organizovat v lete pri drazdiaku a viac si sa neozvala ... toto je podobna tema? skusas, kolko ludi sa chyti??? 😠 😒
aha,lucia dakujem ☹
tak aspon my by sme sa mohli stretnut.....bez fidel 😀
ja som za stretnutie, kedy a kde?
tak ja hlasim, ze maly ma teploty a soplik....idu nam zubky, teda aspon verim, ze je to z toho a neviem, ci sa dostaneme von....ak, tak len na chvilku.... ☹ ak by sa nam polepsilo, napisem, ale ak nie, tak u nas stretko az bud tyzden pripada do uvahy...... 😖 co vy na to? 🙂
my by sme sa pripojili, ak môžme 😉
jasne mimmka, ved my sme sa raz v lete stretli a potom sme to uz nezopakovali.... 😒 inak, malemu sa neprilepsilo, skor opacne, teploty a soplik...nemoze poriadne spinkat, to bude zasa noc, chudacik....takze my urcite bud tyzden... 🙂
Na znievskej
uz ste sa stretli? aj ja bývam na znievskej 🙂
este sme sa nestretli, my sme teraz chori, tak neviem, ako nam to vyjde ...
no skoda, ale ked sa budete chciet stretnut, tak ja sa rada pridam 🙂
ahojte,
navrhujem zajtra prechadzka na drazdiaku okolo 16-tej, co vy na to? ked sme to nestihli minuly rok, tento sa nam hadam podari 🙂
Ahojte, aj ja byvam v Petrzke...ak bude nejake stretko tak sa rada pridam
ahojte, niekto z Petrzalky na kocikovanie? 🙂 😉
a kde presne bývaš?
byvam pri Antolskej 🙂 a ty?
tak ja na opačnom konci 😒
😀 a kam chodievas kocikovat? 🙂
nikto z Petrzalky - Luky? ☹
ahoj miah, no ja byvam na znievskej, to je asi 5-10 minut od antolskej... mozeme ist spolu
jasne dajana, mozme sa na niekedy dohodnut 😉
ahojte dajana a miah, mozem sa k vam niekedy pridat? ja byvam na viglasskej 🙂
ahojte, maminky, aj my byvame na znievskej... 🙂
a nasi na viglasskej... 😀 😀
ahoj ba80,
moja svokra byva na Znievskej... 😉 kam chodis kocikovat?
lila, bud na drazdiak, alebo len tak po sidlisku... 😎
no ahojte, mne par dni nesiel net.. nejdete sa dnes niekam prejst?
@jahodka11 @ba80 : pozývame Vás na seminár venovaný rodičom, ktorí čakajú druhé (príp. tretie) dieťatko, ktorého cieľom je, aby rodičia vedeli, ako pripravovať svoje dieťa na príchod súrodenca a ako sa správať k svojmu staršiemu dieťaťu po narodení bábätka. Budeme hovoriť o praktických otázkach, ako napr. Na čo myslieť pri prvom stretnutí nových súrodencov? Ako si zorganizovať návrat z pôrodnice? Kedy začať dávať staršie dieťatko do jasličiek / škôlky atď. Lektor: Mgr. Jana ASHFORD (detský psychológ)
Termín: 27.1.2012 piatok 9:30 – 11:30
Kde: ALMA Centrum v Bratislave - dúbravke
Cena: 15 € (Alma klienti 10 € )
ahoj,kde v petrzalke byvas?